Коротко про гру.

Темы:
Украинский футбол

Коротко про гру. Судді вже не вперше псують гру ДК !!! Вже вся Україна бачить оте огидне підсуджування ШД. Особливо в 1-му таймі. Всі аути та кутові,які мали належати ДК,нагло та безцеремонно віддавалися ахметівським псам. Я б на місці тренерів ДК просто знімав команду з ігор при такому упередженому суддівстві.

Один раз би зняв ,не зважаючи на штраф,другий,третій...Люди добрі,та треба щось робити в цій злочинній,злодійській,корумпованій зверху донизу державі! Хоча б у футболі! Вже не один раз ШД не в змозі чесно виграти ЧУ! Все робиться вже давно,щоб славне ДК поховати і не дати йому чесно грати. Такі судді (бокові також) повинні ПОЖИТТЄВО!!! бути дискваліфіковані та відлучені від футболу назавжди!!!

По самій грі.Повинен грати Де Пена! Він зараз найкращий з атакуючих гравців. Вербіч-повне розчарування в цьому сезоні! Дуже підлий гравець! Тільки-но програє єдиноборство,-тут же підло порушує правила і огризається до суддів. Не бачу його далі в складі ДК Циганков,повторюю знову,-повна деградація! Родрігес досі не зрозумів,в якому клубі грає.Забив би оті два 100% моменти- ДК б виграло! Шапаренко,Шепелев,Кендзьора-взагалі ніякі! Про гру Караваєва немає взагалі,що згадати.Гармаш повинен був забивати супер-гол-не повезло. Помилка Михайличенка-не вгадав із складом на гру... Більше не хочеться ятрити собі нерви...

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3261 комментарий)

Подписчиков: 7

3 комментария
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии