Коротко про гру.

Темы:
Украинский футбол

Коротко про гру очима профі. Найкраще сказав Роман Яремчук в коменті після гри- з такою грою на ЧЄ буде дуже важко щось досягти...І він правий. Ряд виконавців взагалі не тягнуть на рівень ЗБУ-коваленко,Шепелев,Караваєв. За отого "голден боя" коваленко вже років з три вболівальники сушать собі голови-за які заслуги і перед ким ота бездарність викликається в ряди збірної і грає практично увесь матч?

????. Невже він кум чи родич головного тренера??? Чи ахметов щось доплачує тренеру,щоб той викликався та грав??? Він навіть в ШД сидить переважно в запасі і виходить лише тоді,коли хтось з бразильців травмований.Ми ж знаємо як бездарні гравці за гроші батьків або якихось спонсорів зараховуються у склад того ж таки ДК, ШД та інших клубів... Треба ще сказати,що такого фарту, як в цьому відбірному циклі, ми ще не мали. З Люксембургом,Сербією та й з португальцями нам добряче таки щастило.Якби цього не сталося,-то ми були б на 3-му місці в групі,а не серби... Потрібно тренеру позбуватися баласту в команді і награвати нормальний склад,бо ми побачили,що замінити травмованих практично немає кому. І чим швидше позбутися отої ейфорії Час ще є....

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3262 комментария)

Подписчиков: 7

5 комментариев
Лучший комментарий
  • bsg lis(bsg.lis) - Эксперт
    18.11.2019 00:24
    1) как это ни банально звучит , но состав команды определяет тренер, а не посетители Шурика и слава богу, что так, а то из критиков мало кто колхозную команду тренировал, а кого ставить кого нет указывают тренерам сборной.
    2) по поводу фарта - отбор 2006 там фарт такой точно был если не больше, там три наших конкурента так прекрасно друг друга осаживали, что мы первое место захватили. Да и в финале две сборных в группе были явно слабые и с одной только пенальти помог.
    • 1
Комментировать