Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ще про суди Узеленського

2019-12-26 15:14 === Лариса Сарган 1 hr · Майте чергову порцію ПЦ з коридорів Генпрокуратури. Ой, вже Офісу ... Ще про суди Узеленського

===

Лариса Сарган 1 hr ·

Майте чергову порцію ПЦ з коридорів Генпрокуратури. Ой, вже Офісу генпрокурора (Змінили заднік для брифінгу)

Спочатку трохи історії для нагадування. 17 липня 2014 року у небі над Донбасом був збитий Літак Boeing 777 компанії Malaysia Airlines, що виконував регулярний рейс МН17, унаслідок якої загинули всі пасажири та екіпаж (загалом 298 осіб).

Міжнародна слідча група встановила, що літак збитий зенітним ракетним комплексом «Бук» російського виробництва. Влада Австралії та Нідерландів офіційно звинуватили Росію в катастрофі літака. А вже у 2019 були оголошені перші підозри.

У березні 2020 у Нідерландах має розпочатися судовий процес над винними у збитті пасажирського літака.

А тепер найцікавіше.

Прокурорів, що входили в міжнародну слідчу групу, ЗВІЛЬНЕНО!

Ще раз: ЗВІЛЬНЕНО керівника слідчої групи по МН-17 від України та єдиного прокурора від України. Цю інформацію я отримала від колег з ...Нідерландів.

Фред Вестербеке, голова міжнародної Спільної слідчої групи (JIT), після такої новини особисто прилітав до Києва, але наш генпрокурор не знайшов для нього часу! Знайшов час заступник. Ніпрошо.

Що ми, врешті, маємо? Маємо відкрите бажання з боку керівництва ГПУ «злити» слідство по МН-17.

Чому? На це питання я теж шукаю відповіді, як і в інших гучних справах, де є слід Росії та гучні прізвища з минулого накшталт Януковича і ко.

ДУМАЙ.ТЕ


Yakovlev Victor December 24 at 11:52 AM ·

Подал в отставку судья Конституционного суда Николай Мельник. Этот судья во время рассмотрения дела о законности роспуска Верховной Рады задавал вопросы, дебатировал с другими судьями, и судя по всему не считал законным указ Зеленского о досрочном роспуске Рады.Таких людей авторитарная система не любит и старается их выжить. Как сообщает телеграм-канал "Зеленые человечки", судью Мельника накануне его отставки вызвали в президентский офис, где прямо сказали, чтобы судья писал заяву об отставке.В противном случае угрожали завести на судью уголовные дела (стиль Богдана и его друга Портнова). "Всіх заганяють в стойло. Будують слухняну вертикаль бєспрєдєльщиків", сказал источник информации.

Одной из причин чистки Конституционного суда может быть намерение отменить через него закон о люстрации, который давно не дает покоя и мешает Портнову и Богдану.


Светлана Самборска December 24 at 7:01 AM ·

Две свежих новости:

  1. Печерський райсуд Києва відпустив з-під домашнього арешту снайпера та колишнього бійця спецназу "Омега" Дмитра Хмеля, який підозрюється у вбивстві Героя Небесної Сотні Олександра Храпаченка.

  2. Апеляційний суд розглянув апеляцію на запобіжний захід Юлії Кузьменко – одній з підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Суд ухвалив залишити її під вартою. Після оголошення рішення судді мовчки вийшли із залу засідань під крики: "Ганьба".

===

"нова влада" іде по бєспрєдєлу не криючись. Люди, люди, шо ж ви наобирали.

звідси звідси звідси

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.12.2019, 15:14
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть