Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Особа, яка займає крісло президента України, рятує фашистську Росію та підтримує анексію Криму! Ви обрали цю істоту.

2020-01-08 10:45 Зеленський, який займає крісло президента України, заслуговує вже не відставку а суд. === Дмитро “Калинчук” Вовнянко ... Особа, яка займає крісло президента України, рятує фашистську Росію та підтримує анексію Криму! Ви обрали цю істоту.

Зеленський, який займає крісло президента України, заслуговує вже не відставку а суд.

===

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Стає все більше зрозуміло, про що домовився президент Зеленський з російським лідером в межах зустрічі в Норманському форматі. Американський «Форбс» видав статтю, де описав, до яких наслідків призведе замирення «Нафтогазу» і «Газпрому», яке відбулося щойно.

Якщо коротко – ми самі, власними руками, після 6 років війни і тисяч загиблих, зберегли для «Газпрому» європейський ринок. Після замирення «Газпрому» і «Нафтогазу» американський закон про європейську газову безпеку, по факту, втратив свою актуальність.

Після угод між «Нафтогазом» і «Газпромом» Україна перетворюється на крупного експортера російського газу. Відтак всі заклики до європейських країн обмежити закупівлю російського газу і тим не підтримувати країну, що здійснює агресію проти України, стануть закликами бити по економіці самої ж України. Йтиметься майже про 10% українського бюджету.

Закон про європейську газову безпеку став реакцією на військову та економічну агресію Москви проти України, але тепер дотримуватися його нема ніякого сенсу – «Нафтогаз» сам домовляється з «Газпромом» і тим дає право європейцям робити те саме. Ба більше. Замирення української і російської газових компаній обов’язково буде використане чиновниками ЄС в переговорах з США, щодо санкцій проти будівництва Північного потоку-2. Доречне питання – навіщо США захищати Україну, якщо вона не захищає себе сама?

Європі не вперше доводиться мати конфлікт зі Штатами через енергетичні питання. Суддя Нью-Йорка раніше на 8,9 мільярдів доларів оштрафував французький банк BNP Paribas за порушення санкцій щодо Ірану у 2015 році. Проблеми з США мала французька Total, яка також колись інвестувала величезні кошти в розробку нафти в Ірані. Варто нагадати, що Total – давній партнер «Газпрому» і співвласник низки російських газових компаній. Очевидно, таким корпораціям санкції США проти Північного потоку не потрібні. Йдеться у першу чергу про французьку Engie і британську Royal Dutch Shell, які вже є членами консорціуму з будівництва Північного потоку.

Варто пригадати, що ініціаторами та учасниками зустрічі в Норманському форматі були президент Франці Макрон та канцлер Німеччини Меркель, і їхній інтерес цілком зрозумілий. Вони мусять відстоювати інтереси своїх компаній, і повернення російського ринку для них в першу чергу – бізнес і покращення економік їхніх країн. Газові проекти їхніх фірм з «Газпромом» – так само. Кожен відстоює свої інтереси, в той час як Україна відстоює чомусь чужі.

Справа в тому, що проекти європейських компаній з «Газпромом» є прямими конкурентами поставкам в Європу скрапленого газу з США. Головним аргументом за цей проект була як раз агресивна політика Росії та енергетична безпека Європи. Структури ЄС не надто полюбляють ставати залежними від Штатів, плюс умови Росії для Європи об’єктивно вигідніші. Але те, що вигідно Європі, вочевидь не вигідно нам. Маючи такі важелі тиску на Москву як третій енергопакет ЄС (за ним Москва не зможе наповнити свої «потоки» більше ніж на 50%) і як перспектива суду на $12 мільярдів тощо, Україна могла б спільно з США тиснути і на Росію, і на Європу. Відстоювати свої інтереси. Ба більше, в часи президента Порошенка ми як раз і бачили таку державницьку політику, наріжним каменем якої було: «Україна понад усе».

Але зараз все змінилося. У нас тепер при владі не державники – у нас нові обличчя. Україна не просто зливає свої інтереси – вона ще й сама рятує країну, яка принесла на нашу землю війну. Як там? «Неважливо, в кого ти купуєш газ, якщо він освітлений і заасфальтований»?

Нічого не зробиш. Кожен народ отримує тих керівників, на яких заслуговує.


То, что сейчас вытворяет экс-клоун, уже не входит не то, что в рамки приличия или здравого смысла, а просто – ни в какие рамки. Мало того, что оно уехало с непонятной целью в офшорную зону своей бабушки, но на обратном пути использовало непонятный борт и в итоге, сбилось с курса и вместо Киева, прилетело в Москву. По крайней мере, пока это так выглядит по данным Флайт Радар.

Тупые отмазки по поводу необходимости пребывать в стране, которая находится фактически в зоне потенциальных боевых действий, да еще и в черном списке наших партнеров, которые оказывают нам уже миллиардную военную помощь, уже совсем были не смешными. Но вот полет из офшорки в столицу страны, которая оккупирует почти четверть нашей территории, которая убила полтора десятка тысяч наших граждан, это уже просто перебор перебора.

Никакие истории о каких-то инвестициях или другой чуши в данном случае просто не проходят. Если это не измена, то что тогда измена? Все те, кто сейчас будут рассказывать сказки или как-то покрывать вот эти фокусы – однозначно и безусловно работают не просто против интересов Украины, а на стороне врага и оккупанта, убийцы наших граждан.

Вот от этого уже точно никто и никогда не отмоется. Теперь можно рассказывать что угодно, но обратный отсчет пошел и каждый, кто будет подыгрывать этой позорной игре, ответит за это. Причем, никто и никого насильно не может принудить играть в эту игру. Все, кто сейчас в нее включился или включится – делают это по собственной воле и под собственную ответственность.

Думаю, что даже те, кто по каким-то причинам ненавидел Пороха, но считал себя патриотом Украины, сейчас увидели все, что надо было увидеть, и сделали правильные выводы. А сейчас – смотрим на то, как будут развиваться события, и то, кто и какое участие в этом принимал. Ибо это – момент истины.


Он не лох, он вор

Оман не самый лучший курорт в мире, чтобы лететь отдыхать именно туда. И уж если бы Зеленский действительно полетел на отдых, то ему не пришлось бы на ходу менять версию и позировать на деловых встречах. Это не первый его отдых за 8 месяцев, чтобы так уж нервничать.

Оман крайне незначительный экономический партнёр Украины, чтобы ехать туда "развивать торговлю". Есть много стран, более перспективных с точки зрения роста товарооборота и инвестиций. ВВП Омана даже меньше чем у Украины, и вдобавок он находится в чёрном списке ЕС как офшорная зона. И до Зеленского туда летал Янукович 22 февраля 2014 года. А буквально вчера - кум Путина Медведчук.

Есть только два внятных объяснения, зачем президенту Украины тайно лететь в Оман, а потом пытаться отпетлять, сочиняя одну версию глупее другой. И обе версии исходят из того, что Оман - "чёрный офшор", в котором можно надёжно спрятать незаконно полученные деньги.

  1. Либо это деньги Коломойского, которые нужно перевезти в Украину - для этого нужен частный самолёт и отсутствие досмотра. Сам Коломойский не рискует высовываться из страны, чтобы не повторить судьбу Фирташа. Поэтому он зовёт Зеленского на свой курорт Буковель, некоторое время уламывает и далее использует карманного президента как курьера с дипломатическим иммунитетом. Более подробно эта версия разбирается здесь.

  2. Либо это деньги Путина, которые Зеленский получит за подписание контракта по газу. А значит существуют тайные договорённости помимо нам известных, и значит что Зеленский оседлал газовую тему как и многие президенты и премьеры до него. Именно поэтому Зеленский так хотел встретиться с Путиным с глазу на глаз и так продавливал подписание договора с Газпромом. Более подробно эта версия разбирается здесь.

    Один вариант хуже другого.



Тепер на Майдані можна зустріти телеканал «Звєзда», засновником якого є МО РФ, де українських військових називають «каратєлі». Дівки, які ще вчора селфачилися з бойовиками, роблять стендапи на місці розстрілу Небесної Сотні. А СБУ коментує, що слідкує, й поки шо «звьозди» законів не порушили.

Fb рясніє афішами, що скоро в Київ з лекціями приїде вчити нерозумних провінціалів, ах-ах-ах, звізда російського лібералізму, сама мадам Хакамада, все більше схожа на нєстарєющєго Валерія Леонтьєва (може і він скоро примчить). Й не біда, що русскій ліберал чомусь завжди закінчується на українському питанні , а на питанні «чий Крим» взагалі ламається.

В Україні вже чекають «сватів», які не вилазили з окупованого Криму, але їм зняли заборону на в’їзд, бо ж мільйонам споживачів серіалів і Ква – «какая разніца».

Вже й Dr Alban, який вважає Крим суперечливою і невизначеною територією й бував на нашому окупованому півострові, викладає фото з Зеленським і дуже дякує. Цьому діячу було заборонено в’їзд в Україну. Але спрацювало телефонне право. Особисто президент подзвонив куди треба і … s’il vous plaît.

Кордони держави, повага до них – це один з маркерів ставлення до України. Тих, кому не все рівно. Або какаяразніца.Чекаємо на Путіна з хлібом-сіллю?..


Volodymyr Ariev

Президент какаразніц сьогодні ще раз довів, що йому байдужий Крим. Він готовий здавати українську територію, готовий потакати окупантам. Пара-трійка ритуальних висловлювань за всю каденцію не перекривають дій. А вони красномовні. Під час обміну він «забув» про кримських татар, які потрапили в російські та кримські тюрми через неприйняття анексії, за єдину Україну. Кримські татари є головною спільнотою протидії агресорам на півострові, Зеленський їх відверто і навіть показово ігнорує.

Тепер ось черговий співун окупантам, забанений через це на в’їзд, за особистою протекцією Зеленського допущений в Україну. Мало того, Зеленський одноосібно порушив закон, який встановлює пряму відповідальність іноземних громадян за відвідання окупованої частини України в незаконний спосіб (!!). І з цього приводу юристи мають вже подавати в ДБР заяву про злочин. Хоча результат передбачуваний, бо тепер ДБР за законом, протягнутим слугами Зеленського, очолюватиме 100% своя людина. Хоча і щойно звільнений попередник теж був сервільним до огиди.

Але окрім юридичного є і політичний аспект: як тепер боротись проти західних політиків, які незаконно їдуть в Крим на догоду Путіну? Як довести, що вони порушують, якщо Зеленський вибірково все прощає?

Поточний очільник країни своїми забаганками створив чергову проблему. І тепер мені стало остаточно зрозуміло, чому зняли з кінопрокату мультфільм «Король віслюк». Бо наш король не терпить конкуренції.


Іванна Климпуш-Цинцадзе

– На питання “хто я” Президент моєї країни далі шукає відповідь,

– Народження політичної нації українців нівелюється тим, кого раби намагаються вивищити на Мойсея,

– ДБР тоне в порваних трубах,

– В Раді реєструють новий проєкт регламенту, що додає акордів у похоронний марш парламентаризму,

– Закордонні артисти, після заборони в’їзду в Україну через виступи в Криму, приїжджають на “Вєчєрній квартал” (і вже мало хто реагує на чергове втручання в роботу правоохоронних органів чи то Президента, чи то представників його Офісу),

– Хакамаду, яка аплодує анексії Криму, за гроші йдуть слухати українці…

Все це – в переддень Різдва, завтра святкуватимемо народження Христа.

Чи принесе нам це народження нову надію?

Сил, мудрості і витримки нам…


Mason Lemberg

Проблема навіть не в тому, що в Україну потрапив черговий ортіст, який співпрацював з окупантом, виступаючи в окупованому Криму. В нас тут цілий лідєр нібито проєвропейської парламентської партії їздить потрусити задом перед олігархами в Білорусію, колонію окупанта.

Проблема навіть не в тому, що Зеля фактично здійснив корупційний злочин, втрутившись в роботу СБУ і привізши на територію України порушника в догоду комерційним інтересам власного бізнесу. Трампа за щось подібне відправляють у відставку з тою різницею, що Трамп лобіював власні політичні інтереси, а Зеля власні комерційні.

Проблема навіть не в тому, що після виборів в нас почався тотальний падіж поголів’я антикорупціонерів, а ті, хто вижили, захворіли сліпотою і копрофагією.

Проблема навіть не в тому, що в нас не працюють хвальоні антикорупційні організації. Нахріна ми створювали ті всі НАЗК, НАБУ, АК-суди, нахріна витрачаємо на них мільярди, якщо в умовах тотальної корумпованості влади на чолі з клоуном вони мовчать?

Проблема в тому, що воно бреше. Бреше постійно. Живе брехнею і в брехні.

Проблема в тому, що воно здає інтереси держави навіть заради копійчаних власних інтересів. Ціна того лабуха – пляшка пива в базарний день.

То ж можна собі тільки уявити, що стоїть за ганебними газовими контрактами, здачею територій, ганебними безпричинними поступками у вигляді формули Штайнмайєра і виміняними на таксистів скотами-терористами.


Владимир Завгородний

Смотрите, значит, как выходит.

Доктор Албан — это рэппер такой из моего детства, я даже удивлён, что он всё ещё живой, поехал в Крым, петь там и танцевать. И стал, соответственно, невъездной в Украину.

А тут Зеленский щёлкнул пальцами и опять всё тип-топ, доктор Албан может теперь петь и танцевать в Украине тоже. Исправлена вселенская несправедливость. Потому что международные законы, внешняя политика, национальные интересы — это х*йня, можете их в жопу себе запихать. А доктор Албан — это… это… это, не знаю, что. Ни одной его песни не могу вспомнить. Но, наверное, он очень дорог Зеленскому. Может быть, любимый музыкант его детства. Может, эротическая мечта. Но уж всяко выходит дороже, чем национальные интересы этой вашей смешной страны, которую придумали австро-венгры, и которую давно пора упразднить как недоразумение, мы уже над этим работаем.

Конечно же, легко представить себя на месте наших героев. Скажем, был бы я президентом. И мой любимый исполнитель почему-то сошёл бы с ума и поехал в Крым. Но поскольку существуют большие различия между мной и Зеленским, то давайте предположим, что любимым исполнителем был бы не негр преклонных годов, чьих песен я не знаю, а Пол Масвидал из группы “Cynic”. Ну вот предположим, что он поехал в Крым, потому что ему сказали, что там в Симферополе есть гей-клуб “Любители пощекотать музыкальный талант”, и в нём есть такая штуковина, которая делает такое, чего ни одна другая штуковина не может. И он купился, и поехал, и дал концерт, и потом пошёл в клуб, но вместо клуба там был патриотичный ганделык “Родная гавань, камни с неба”, где Масвидала и от3,14дили, потому что “а чё это он, пед*ила, тут ходит?”.

И вот представим себе, что сложилась такая ситуация. Мой любимый исполнитель не может давать концерты в Украине из-за собственной тупости. А я президент, и могу ему помочь.

Здесь было бы второе важное отличие. Я бы сказал: “Дорогой друг, раз уж так вышло, давай сделаем хорошую мину при плохой игре. Скажи, мол, так и так, дурак был, не понял, я больше не буду, Крым – это Украина, простите меня. И мы тебе разрешим въезд, и всё будет хорошо.”

Потому что даже прогибать под себя законы надо с уважением. Или хотя бы с видимостью его.

Но в случае с доктором Албаном было иначе. Потому что президент Зеленский ему сказал: “Дорогой друг, да пошли они все на х*й, эсбэу это, законы, интересы, не обращай внимания, я тут король, а они чернь, кто их спрашивает, я что хочу, то и делаю, приезжай, дорогой, вместе им нассым в рожи со сцены, они это любят”.

Как-то так вышло пока. И даже доктора Албана не от3,14дили, ни в Симферополе, ни здесь.


Валерій Прозапас

“Навіть якщо б у нас анексували 100 Кримів, я б все одно пустив на корпоратив “Кварталу” одного dr.Alban”.

І взагалі, не пускати в Україну афроамериканця за незаконне відвідування Криму після того, як за те саме пустили білого дауна зі “Сватів”, – це расизм.

А тепер найвпливовіший стане ще впливовішим, знімати з РФ санкції по плечу тільки найвеличнішим.


Ну дійсно, чого ви придираєтесь?

Двоє українців з окупованого Криму згниють в лагерях, зате президент нам забезпечив купу позитивних емоцій – неважливо же, ми же должни бить єдіни под какаяразница какімі памятнікамі.

В малоросійськой губєрнії.


Serg Marco

Ну чтож. Доктор Албан, выступавший в анексированом Крыму, приехал попеть в шоу Квартала, которым в том числе владеют глава СБУ Баканов и Президент Украины Зеленский.

Пользуясь ручным управлением и положением, которое позволяет нарушать закон, притащили на корпоратив, типа который помог им заработать немного денег.

Епоха гідності закінчилась. Иц май лайф.

По Добронравову тоже спасибо. Ждем возвращения Пореченкова. И только по невинным Рифу, Яне Дударь и Юле Кузьменко тупо нема повноважень. Им просто не повезло не участвовать в программе Квартала. Вот такой вот черный юмор…


Victor Tregubov

Вообще, эта история с Доктором Албаном мне напоминает сразу ряд классических произведений.

Во-первых, анекдот про “если бы я был король, я был бы богаче короля, потому что я еще немножечко бы шил”. Во-вторых, Шуру Балаганова с его “я машинально”. В-третьих, “от него кровопролитиев ожидали, а он Чижика съел”.

Барыга-коррупционер, которого мы заслужили, на этот раз настоящий. Который продает страну и совершает служебное преступление не за миллиарды, а за то, чтобы в его говношоу мог выступить певец, популярный в мезозое.

Мы из драмы переместились в анекдот.


Роман Кулик

Чогось подібного і чекали – використання посади в приватних цілях. Шведський виконавець Dr. Alban незаконно їздив на гастролі в Крим і отримав заборону на в’їзд в Україну. Але приїхав і виступив на Кварталі, запостив в інстаграм фото з президентом та подякою, що посприяв за в’їзд. Це класичний конфлікт інтересів, бо Зеленський досі отримує прибуток від Кварталу. Цікаво, що Dr. Alban виступав у Краматорську ще у вересні, тобто порішали за нього давно, просто це випадково випливло тільки зараз. Швидко зорієнтувались рєбята.

В сукупності з іншими ситуаціями це і складає враження повної несерйозності відношення до Криму – Dr. Alban в інсті пише “спірний півострів”, ну і норм. Пощастило, що відміни заборони “сватів” та заборони на в’їзд Добронравову юристи Зеленського добились в суді, а то довелось би і тут ручним втручанням, а це було би більш помітно ніж якийсь третєсортний співак.

Ситуація точно не стане чимось вагомим у відношенні виборців до Зеленського. Дрібний епізод, який навіть не помітять, або ж знайдуть мільйон виправдань у стилі “це все політика, подумаєш, виступав у Криму” і “взагалі ж, яка різниця, дайте людині працювати”. Його “липецькою фабрикою” це точно не стане. Але коли перестануть усе прощати, пригадаємо і цей епізод.


Alex Noinets

Аааааа, я нарешті зрозумів.

Доктора Албана не просто пустили в Україну, щоб він нам заспівав.

Президент України. Втрутився в порядок в’їзду до України. Подзвонив Баканову. Подзвонив Авакову. Подзвонив у РНБО.

І все це для того, щоб доктор Албан заспівав у новорічному кварталі.

Який належить Президенту України.

За який Президент України отримує прибутки, гроші, роялті, проценти.

Тобто.

Це використання службового становища з метою особистого збагачення. Гарантом Конституції.

Маленький гешефтік.

Вова. Ти не лох.

Ти вор. Злодій.

Вийди, розбійник.


===

звідси звідси звідси звідси

PS.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.01.2020, 10:45
08.01.2020, 10:45
337908 2 alexander1964, kna
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико 4 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть