Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Узеленського готуються до репресій.

2020-02-08 19:45 === Як зробити себе разом без СМС і регістрації Узеленського готуються до репресій.

===

Як зробити себе разом без СМС і регістрації

Кстати, а вот те, майдановцы, которые голосовали за "хуженебудет" - уже готовятся к уголовным срокам за участие в Революции Достоинства?

Про зе-мразей, которые были типа-"майдановцы," а теперь во властных кабинетах (Новосад и прочие), - говорить не буду. Там - "своим всё, остальным закон." Хотя могут и кого-то из них закрыть. Просто показательно, "чтоб остальные сговорчивее были".

"ХужеНеБудет", да, ребят? "Зато не Порошенко", да? Вы можете себе представить подобную новость при Порохе? Даже в теории - можете?

Аллан Левитов


Я в фейсбуке на эту картинку получил ряд комментов "Да всё нормально, ты преувеличиваешь" и "Во всём мире такое вводят!".

Господи, страна непуганых порохоботов.

Во-первых, во всём мире такое не вводят, там наоборот на пике борьба со сбором личных данных, гуглите GDPR.

Во-вторых, очень вас прошу, НЕ НАДО сравнивать правовые государства с работающей судебной системой и с отставками власти по малейшему превышению полномочий, и наших упырей. Которые вертят законами как хотят, держат в СИЗО добровольцев и АТОшников при отсутствии доказательств (что сами уже признали) и собираются принять закон Бородянского, по которому всех, критикующих власть можно свободно штрафовать и садить на 7 лет. Они хотят запретить законодательно анонимные телеграмм каналы, они уже уничтожили банковскую тайну, они буквально на днях были пойманы на попытке поставить на сайты СМИ скрипт для вашей идентификации, но вы всё равно хотите дать им ещё информации о себе?

Алё, б....?! Как вы вообще можете использовать аргумент "а вот в других странах"? Вас посадят в этой стране, а не в других. Вы что - доверяете Авакову, Рябошапке, Баканову и верите в их порядочность? Вы верите, что суд будет беспристрастным, глядя на творящийся последний год трешак?

И в-третьих, если вы не поняли, как это работает. Сейчас в реестрах есть вся информация о вас (правда там бардак, так что она фрагментирована и не связана) КРОМЕ ИНФОРМАЦИИ О НОМЕРЕ ТЕЛЕФОНА и вашем IP. Этой информации нет в реестрах, а получить её от операторов сотовой связи можно только через возбуждение дела и суд. И всё равно, если вы с купленного в киоске б/у смартфона с препейд-карточкой залогинились в Фейсбук под именем "Вася Пупкин" и написали пост или коммент - вас хрен кто вычислит.

Но как только вы поставили себе Дію и загрузили себе права, техпаспорт или другой документ - всё, вы деанонимизированы, ваш номер телефона и ваши паспортные данные связаны.


Режим наступає: У Зеленського збираються законодавчо заборонити анонімні Telegram-канали

У Зеленського роблять все, як на Росії: "Слуга народу" готує закон "Про медіа", який буде регулювати діяльність онлайн-ЗМІ й Telegram-каналів.

Про це в інтерв'ю виданню liga.net заявив глава парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Ткаченко розповів, що в новому законі спробують визначити, що є медійним майданчиком, відштовхуючись від кількості користувачів.

"Наприклад, така норма є в Німеччині. Є пропорція їх кількості в прив'язці до чисельності населення країни. Так от, такі майданчики повинні оприлюднити кінцевого бенефіціара. І ми, очевидно, будемо це використовувати в законі. У другому читанні", - зазначив Ткаченко.

Він також додав, що якщо такий Telegram-канал не розкриє бенефіціара, то Нацрада буде вправі звернутися до адміністрації Telegram з вимогою привести його у відповідність з чинним законом.

Нагадаємо, що комітет з питань свободи слова рекомендував Верховній Раді прийняти законопроєкт "Про медіа" у першому читанні за основу.

Також, раніше Євросоюз і Рада Європи ініціювали публічне обговорення законопроєкту про медіа.

Нагадаємо, в ОБСЄ розкритикували законопроєкт Міністерства культури України про дезінформацію через загрозу втручання в роботу ЗМІ.

Депутат "Європейської Солідарності" Микола Княжицький заявив, що законопроєкт про запобігання дезінформації підштовхує Україну на до тоталітаризму російського та китайського зразка.

Диктаторський законопроєкт про дезінформацію: як влада планує взяти під контроль усі українські ЗМІ.

"РУССКИЙ МИР" ЗНОВУ В УКРАЇНІ: КОМІТЕТ РАДИ СХВАЛИВ ЗАКОНОПРОЄКТ "СЛУГ НАРОДУ" ПРО МОВУ В МЕДІА



"Слишком долго живут на пенсии": У Зеленского считают, что на пенсию надо идти в 72 года

Повышение пенсионного возраста в Украине неизбежно, сообщила глава парламентского комитета по вопросам социальной политики, нардеп от «Слуги народа» Галина Третьякова, пишет Экономическая правда, передает ВАРТА UA.

По словам так называемой "слуги" неизвестно чьего народа, «повышение пенсионного возраста — неизбежный процесс. Есть исследования Всемирного банка. В нем говорится о том, что в 2030 году при параметрах нынешней солидарной системы у нас пенсию по формуле будут получать 40% граждан. Все остальные будут получать минимальную пенсию».

Третьякова считает, что сейчас необходимо принять решение о постепенном увеличении пенсионного возраста с 2023 года — один раз в год на один месяц.

Третьякова рассказала, что для пенсионной системы ориентиром является продолжительность жизни людей, достигших пенсионного возраста, то есть сколько они живут с момента выхода на пенсию до смерти.

«Например, Япония говорит о 72 годах. Мы уже почти как Япония. Сейчас у нас 11,3 млн пенсионеров, из них более тысячи — это люди, которые достигли столетнего возраста.

Такого не было даже во времена СССР, когда у нас было 16 млн пенсионеров», – заявила она.

«Слишком долго живут после выхода на пенсию»: «Слуга Народа» заявила, что пенсионный возраст надо увеличить до 72 лет

Председатель парламентского комитета подчеркнула, что дефицит Пенсионного Фонда при нынешних параметрах системы и отношении к пенсионному возрасту в Украине не исчезнет никогда.

«С нашими политиками-популистами мы очень опрометчиво берем на себя социальные обязательства, которые работники не могут оплатить своими налогами.

Мы изменили политэкономическую платформу, но не изменили социальную политику.

Из года в год политики набирают горы обязательств. Благодаря сладким обещаниям люди их выбирают. В результате государство не может выполнить эти обещания, но все боятся от них отказаться», – подытожила депутат из партии Зеленского.


Закон про землю у Зеленського має на меті обезземелити селян

Законопроект Зеленського про ринок землі має на меті обезземелити селян.

"Ви маєте справу з людьми, які прекрасно знають, що таке наперсток і що таке теорія ігор, і як зробити так, щоб ця гра здавалася вам чесною, а насправді отримати профіт. Тому проблема в тому, що коли ми сьогодні обговорюємо правки до цього законопроекту, ми повинні розуміти одну просту річ: метою цього законопроекту не є інтереси українських громадян", - таку думку в ток-шоу "Прямий ефір" висловив екс-міністр соціальної політики Андрій Рева.

Він зауважив, що метою цього законопроекту є інтереси іноземного капіталу.

"Тому що потрібно буде віддавати борги, які сьогодні вже… завдяки нашому Мінфіну в минулому році 464 мільярди гривень на обслуговування і погашення боргів витрачені при плані в 418. А державний борг зріс на 6 мільярдів доларів. Тому сьогодні потрібно втягнути землю, яка дасть можливість витягнути ці гроші. До речі, через механізм ОВДП вже йде легалізація цих коштів. Ви чули, що сказав Милованов? Що потрібно буде надати документ про походження грошей. Скажіть, будь ласка, хто такий документ може по факту дати? Тільки банк", - додав Рева.

Він зазначив, що після отримання кредиту під купівлю землі, в будь-якому разі людина попадає в залежність від фінансової структури, навіть коли буде викуповувати землю.

"Ця схема придумана для того, щоб обезземелити селян через ці кредити. Подивіться, яка сьогодні ставка Національного банку. 11? З 13,5… Під яку вони будуть отримувати кредити – ті, хто будуть мати таку можливість, і кому буде відшкодовуватися ставка. Тому сам цей законопроект – це злочин проти українського народу. Його не можна приймати за будь-яких умов до тих пір, поки ми не поставимо конкретну мету – що ми хочемо. Якщо ми хочемо створити українських фермерів на цій землі, закон принципово повинен бути інший", - завершив Рева.

Нагадаємо, народний депутат фракції "Європейської Солідарності" Олег Синютка зауважив, що мета "земельної реформи" Зеленського - швидко продати землю, щоб закрити дірки, які утворилися внаслідок непрофесійності та безгосподарності чинного уряду.

===

PS.

===

Заява продюсерки "1+1" Олени Єремєєвої про те, що російська мова більше підходить для мелодраматичних серіалів каналу, ніж українська, недоречна, і є прикриттям бажання робити бізнес з Росією.

Про це в ефірі "Прямого" розповів український актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Це ж, як то кажуть, секрет Полішинеля. Всі ми знаємо: знімати фільми або серіали російською мовою - це майже стовідсоткова ознака того, що хочуть зробити бізнес... Це робиться для того, щоб потім продати цей контент в Росію", - сказав режисер.

Слова про те, що знімати фільм українською складно, Сеітаблаєв назвав димовою завісою.

"Ці висловлювання і недоречні, і вони образливі, і це означає, що ми повертаємось до того стану, коли тут знову почнуть знімати - і уже знімають - контент, щоб продавати його потім в Росію, в якому головні ролі грають російські актори", - підкреслив він.

Нагадаємо, Єремєєва заявила наступне: "За нашими спостереженнями, мелодрами українською мовою виглядають гірше, ніж комедії. Продукти у весняному сезоні ми зробили російською мовою, тому що українська складніше дається для цього жанру. Артистам поки ще важко працювати українською мовою...Для продажу закладена мета виробляти російською мовою. Серіали, які вимагають адаптації на російську, не закладені у бізнес-модель як потенційний продукт для продажу".

===

звідси звідси звідси звідси звідси звідси

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.02.2020, 19:45
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть