"Шахтар"" вже не Донецьк?

Темы:
Чемпионат Украины

Сьогодні, керуючись Законом України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки " , народний депутат України від партії "Слуга народу" Корявченков Юрій Валерійович вніс на розгляд до Верховної Ради проект Постанови Верховної Ради " Про перейменування міста Донецьк Донецької області".

У постанові прописано про перейменування м.Донецьк на м.Юзівка.

З трибуни одіозний депутат наголосив що це принципова позиція, справа усього його життя повернути місту його першорідну, етнічну назву місту.

Цей проект уже визвав хвилю невдоволення . Зокрема, партія " Опозиційний блок" За життя" підтримувати цю ініціативу категорично відмовилась..

Також негативно відреагував президент футбольного клубу "Шахтар" Рінат Ахметов.

"Якщо таке станеться, то я зніму свій клуб з розіграшу чемпіоната України з футболу"- сказав олігарх. На зустрічне запитання журналіста: " "Шахтар" чи "Маріуполь" ?", Рінат Леонідович тільки гнівно відмахнувся: "...Побачите...."

Автор: (SuperCup1975)

Статус: Наставник (3748 комментариев)

Подписчиков: 1

12 комментариев
Лучший комментарий
  • Олег Деркач(olegdk1969) - Опытный писатель
    01.04.2020 19:25
    Даже если это первоапрельская шутка, все равно вопрос о том, какой свой клуб будет снимать Ахметов Шахтер или Мариуполь - это класс!
    • 7
Комментировать