Не суддівство,а кошмарний сон!

Темы:
Кубок Украины

Жахливе суддівство! Але іншого від Монзуль і компанії чекати було марно.Ну не вміє вона судити,не вміє!!! А ті,хто не розуміється на футболі та не знає правил,-ті її вихваляють... Я не записував її помилки,але на пам'ять приходять: 1) Не зарахований гол Вербича,який не був в офсайді і який би вирішив долю зустрічі. 2) не призначені явні 2-3 кутові на користь ДК. 3) Не призначено стільки ж,якщо не більше, явних аутів на користь ДК.

Та і інших суперечливих рішень як в одну,так і в іншу сторону було предостатньо!.Невже в нас вже немає нормальних порядних суддів,після рішення яких гравці,тренери,а також грамотні вболівальники,не хапались би всі масово за голову і не крутили би пальцем біля скроні,коли оця недоарбітр відверталася????? Це не суддівство,а кошмар для всіх,хто це дивиться!

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3261 комментарий)

Подписчиков: 7

8 комментариев
Лучший комментарий
  • Карл Фернандович Мицельмахер - Эксперт
    09.07.2020 13:49
    С таким же успехом можно спросить неужели у нас нет нормального президента, нормальных чиновников всех рангов, просто нормальных людей в стране, что Украина давно одна из самых бедных и коррумпированных стран Европы...
    • 1
Комментировать