Сьогодні він не Сирота...

Темы:
Украинский футбол

Як і більшість уболівальників я емоційно реагую на матчі улюбленого клубу. Особливо, коли невдалі дії гравців чи всієї команди призводять до негативних наслідків. І критикую я часто не тому, що не люблю гравців, а тому, що декому критика потрібна, як келих прохолодного пива після важкого робочого літнього дня.

Сьогодні вилилося досить багато критики на рахунок Сироти. І недарма, бо реально не увійшов у гру, привіз пенальті і був на картці. Заміна була потрібна відразу і це, мабуть, найкраще рішення Михайличенка в грі. Бо Вербіча він випустив би в любому випадку, тут до бабки не ходи.

Але помилки у молодого гравця цілком нормальна річ. Вони є і будуть, і гарним профі можна стати лише тоді, коли ти своє пройдеш, особливо гіркі моменти. \

Тому, Сашко Сирота, ти сьогодні не один на один з поганою грою. Я з тобою, вірю в твоє гарне майбутнє в нашому клубі. Зціпи зуби і працюй, все буде добре.

Автор:

Статус: Старожил (506 комментариев)

Подписчиков: 3

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Евгений . - Наставник
    13.07.2020 00:03
    Ошибки защитников и вратарей самые чувствительные. Даже Вида и Драгович не сразу вписывались в игру и выдавали еще те косяки...
    Сирота в предыдущем матче показал свои хорошие задатки.. Я хочу его морально поддержать и пожелать ему удачи...
    • 1
Комментировать