Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кощей Безсмертний

2020-07-23 19:37 Ігору Суркісу повезло з генетикою. Він все життя палить по дві пачки цигарок в день, п'є ...

Ігору Суркісу повезло з генетикою. Він все життя палить по дві пачки цигарок в день, п'є алкоголь, грає в азартні ігри. Для більшості цього набору вистачило, щоб не дожити до пенсіонного віку. Але, у Ігора є ще одна важлива річ, що спалює йому нерви і вкорочує життя більше і швидше, ніж вище перераховане.

Це наше улюблене київське Динамо.

Але Ігор Суркіс проживе 100 років, як мінімум. Генетика, мать її. І тому він точно знає, що у нього є час на експерименти. Він готовий 20 років витратити на "динамівські серця", в надії, що хтось з них заразився від Метра футбольним інтелектом, в перерві між ними Ігор дає притулок московським заробітчанам, а тепер у нього нова фішка - він буде троллити Ахметова.

Те, що від цього призначення волосся дибом стало у 99% вболівальників Динамо президента не хвилює, зато який ефектний крок! Аби, тихо говорю я, не в могилу.

Я не палю, вживаю мінімум алкоголю, займаюся спортом. Здоров'я вкорочує хіба що гра Динамо. Та й загалом, я значно молодше за Ігора Суркіса. Але є у мене хвилювання, що я не доживу до кінця експерементів з київським Динамо.

А Кощей доживе.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.07.2020, 19:37
auto-hmlnik
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть