Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шокова терапія від Луческу

2020-07-24 08:18 Ми, як уболівальники «Динамо» звикли до невдач колись легендарного клубу, до неефективного менеджменту клубу. Надія на ...

Ми, як уболівальники «Динамо» звикли до невдач колись легендарного клубу, до неефективного менеджменту клубу. Надія на зміни вже давно померла. Клуб величного Лобановського, що випереджав свій час, під чуйним керівництвом Суркісів перетворився на болото, де трофеї минулих часів вже не видно за шаром пилу.

Але шокова терапія від власників клубу в вигляді призначення на посаду головного тренера Мірчі Луческу дарує надію, що пацієнт одужає.

Не поспішайте кидати в автора гнилими помідорами. «Не бійтеся ворогів, нападаючих на вас. Бійтеся друзів, що лестять вам». Зараз поважні люди називають цю подію «плювком в динамівську душу». Але чомусь ніхто з них не називав так події 2017 року, коли перспективного тренера Реброва «Динамо» поміняло на відверто посереднього Хацкевича. При цьому все це відбувалося під соусом повернення до традицій «динамівського футболу». Промовчали тоді Блохін, Буряк, Михайличенко взагалі можливо приклав до тієї події руку. Сам Ребров не став палити мости, дипломатично ухиляючись від відповіді про справжні причини не продовження контракту.

Через цю причину Ребров відмовився повернутися в «Динамо» і в 2020 році. Назва цієї причини - "інтуїтивний менеджмент" від Ігоря Суркіса. Який являє собою відсутність делегування повноважень, розподілення зон відповідальності, чітких критеріїв оцінки роботи працівників. Така система не передбачає наявність професіональних фахівців, головний талант вміння вгадувати настрій президента клуба.

Чи знає про такий стан речей Мірча Луческу? Впевнений, що так. Чи є в нього план, як змінити систему управління клубом? Думаю, є. До того ж підкріплений знанням менталітету українців, що додає йому шансів на успіх. Звісно, що є сумніви, чи вистачить сімдесяти чотирьохрічному румунському фахівцю для цього сил, як і в Суркісів терпіння.

Якщо план Луческу втілиться в життя, «Динамо» зуміє перезавантажити систему управління клубом.

Лобановський вписав ім’я «Динамо» в історію світового футболу. Але зараз кияни далекі від вершин світового рівня, динамівці втратили лідерство в українському футболі. І головна причина в цьому не тільки підступність Ахметова та Павелко, а не кваліфіковане керівництво клубом. «Динамо» програє «Шахтарю» боротьбу на всіх фронтах: спортивному, медійному, іміджевому. Мірча Луческу зробив багато для досягнення переваги «Шахтарем» в цій боротьбі.

Парадокс в тому, що у Луческу є можливість схилити чашу терезів у інший бік. Задача максимум, змінити погляди президента «Динамо» на принципи керівництва клубом. Якщо ця подія відбудеться, місія Містера буде виконана.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.07.2020, 08:18
Dynamo-75
Автор:
(Dynamo-75)
Статус:
Наставник (1829 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 15
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть