Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мірча та "Динамо"

2020-07-24 13:38 Після довгих роздумів та аналізу прочитаного, вирішив сформувати і я свою думку у вигляді блогу. Якщо ...

Після довгих роздумів та аналізу прочитаного, вирішив сформувати і я свою думку у вигляді блогу. Якщо хтось слідкує за моїми коментами, то швидко зрозуміє, що я категорично проти призначення Мірчі Михайловича на посаду тренера "Динамо". Отже після купи прочитаних коментів, та блогів, трохи заспокоївся і сів поміркувати:

1.

Призначення Луческу - то є здійсненний факт, і від того, що ми тут будемо сперечатись один з одним, нічого не зміниться.Ну не дасть ІМС задню.Це "мінус".

2.Довготривала (та ще й успішна) кар'єра румуна в стані заклятого ворога - теж не додає радості фанатам "Динамо". Але це може стати і "плюсом". Все таки досвід, та успіхи говорять самі за себе. Але я особисто в це не вірю. "Плюс" та "мінус".

3.Багаторазові словесні атаки на гравців, та працівників "Динамо" це теж безумовно "мінус". Вболівальники точно довго не пробачать (а деякі і ніколи, навіть після 3 перемог у чемпіонаті підряд, та регулярних перемог над кротами по 3:0). Я себе до таких категоричних людей не відношу. Але все одно це є "мінус".

4.Вік. Для мене особисто це є величезний "мінус". У всьому світі вже давно успішно працюють тренери "нової генерації". Деяким немає навіть 40, а вони вже показують непогані результати. Тому Мірчиних 75 (стукне зовсім незабаром) мене трохи лякають і дивують.

5.Термін контракту 2+1. Це ще раз доводить, що його призначили "на подивитись, що буде, а якщо нічого - то нічого страшного". Будемо розбиратись))) Знову "мінус". Відповідно про стратегічний розвиток клубу мова не йде взагалі.

Якщо це все підсумувати, то виходять одні "мінуси" (але це на мою суб'єктивну думку), окрім маленького "плюсика" про досвід. Зрозумійте мене правильно, я всіма силами намагаюсь допетрати для чого це призначення. Але в мене ніяк не виходить.

Може поміркуємо разом? Може я чогось не бачу, або не розумію?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.07.2020, 13:38
24.07.2020, 13:38
349727 2 DanSer150469, Vit-grey48
wild_ice
Автор:
(wild_ice)
Статус:
Старожил (685 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть