Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Циган з табором в Динамо

2020-07-25 14:22 Після призначення Будулая головним тренером нашого Динамо, я крім нецензурщини (з цього приводу) нічого більш-менш літературного ...
       Після призначення Будулая головним тренером нашого Динамо, я крім нецензурщини (з цього приводу) нічого більш-менш літературного висловити не міг (та й зараз не надто виходить).  Напишу коротко і просто (я не великий письменник та й не претендую на це), **я категорично проти такого призначення**.
Чому?
  1. Це ж Луческу , Циган, Будулай, - що скільки років був кротом (а їх колишніх не буває), люди схаменіться - це ж просто "протиприродно" бачити його, ще й з Спиридоном (а може і це ще не кінець, є ж різні можливі варіанти хто ще ввійде в його штаб чи табір) в Динамо. Після всього бруду вилитого ним на клуб, тренерів, гравців , В.В.Лобановського, потрібно все ж мати хоча б якісь крихти честі, гордості та почуття власної гідності. (Проте я бачу, що це не про Суркісів, багатьох журналістів, -які "перевзуваються" не те що на ходу , а просто на льоту, в долі секунди та і чого обманювати, багатьох вболівальників і гравців нашого клубу. Просто огидно на це дивитися. Адже, старий циган для них відразу ж став -"Тренером з великої букви", "Спеціалістом" ледь не "Месією" , який прийшов , щоб порятувати Динамо, підняти його з колін та повернути переможні традиції, і звичайно, лише він "Великий циганський барон" може це зробити, тільки він і ніхто другий. Та за такі гроші можна було запросити можливо і не топового тренера, але молодого амбітного, того що хоче прогресувати і чогось добиватися, з якимись новими свіжими ідеями та поглядами. Але ж для цього потрібно ж було продивлятись кандидатів, оцінювати, аналізувати (це знову ж таки не про Суркісів, господи, нагородив Бог - власниками клубу- ворогу не побажаєш.)
  2. Його вік (та йому два понеділка жить зосталось, він уже скоро і футболістів на полі не побачить , який тренер, я вас благаю.)
  3. Його професійні та людські якості (вигравати з кротами почав далеко не відразу, та й то, лише після покупки "чарівників м'яча" з країни диких мавп та карнавалів). Щодо інших команд цього "геніального" тренера, то були і не погані результати, але були і повні провали. Тим більше це було , коли циган ще був повний сил та енергії, а не зараз (коли вже два понеділка ...) ну не буду повторюватись).
  4. Ну не вірю я в те , що він щось кардинально поміняє в команді та клубі (не потрібно воно йому та й не зможе - вік і ще раз вік) він приїхав , ще трохи грошенят заробити (бо знайшов двох дураків- Ігоря та Григорія)- тільки вони могли згодитись платити цьому старому дідові, а на халяву, як кажуть і хлорка- творог. Тим більше , що моральні якості старого цигана ми всі дуже добре знаємо - та плювати він хотів на клуб , його подальшу долю , на тих самих Суркісів, а тим більше вболівальників. Головне в його житті - гроші, бо їх як відомо мало не буває. Вболівати за Динамо, звичайно, буду завжди, адже ця команда в моєму серці, інакше просто не можу, і я бажаю їй лише перемог та безлічі трофеїв, але ніхто і ніщо не примусить мене прийняти і сприйняти Будулая, як тренера мого улюбленого клубу. "містер Луческу" -це навіть звучить бридко, це хто завгодно, але точно , що не "містер". Я не претендую на істину в останній інстанції - це лише моя скромна, суб'єктивна точка зору, так би мовити "крик душі". Тому, прошу не судити строго, як кажуть художники - я так бачу ))).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.07.2020, 14:22
auto-oleksandr107
Статус:
Опытный писатель (247 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть