Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У кожного свій вибір

2020-07-27 08:54 На сьогодні ми маємо ситуацію, коли призначення головного тренера Динамо розкололо київських вболівальників на три табора. ...

На сьогодні ми маємо ситуацію, коли призначення головного тренера Динамо розкололо київських вболівальників на три табора.

Перший, найменший за кількістю, завзято розповідає, що з Луческу нас чекають перемоги і слава. Що Ігор Суркіс вперше розпіарив наш клуб і про нього зараз говорять усі вболівальники.

І взагалі, якщо вам щось не подобається, ніщеброди, то гуляйте вальсом.

Другий, раціональний, бухтить і кряхтить, як старий дід, розказує, що "раніше такого не було", але що поробиш, Румун вже тренер, Суркіс вічний президент і будемо приймати життя таким, яке воно є насправді.

Третій табір галасує, репетує і має на це повнісіньке право: ворог в тилу! Вони боряться за свої права - обіцяють не вболівати за клуб, або хоча б не ходити на футбол (але коли це хвилювало Суркіса?), писати гнівні коментарі в інтернеті і просто мати свою власну незалежну позицію.

Особисто я хочу бути чесним перед самим собою. Я був проти приходу Хацкевича і Михайличенка і час з результатами показав, що я був правий. Звісно, я не перестав вболівати, хоча, відверто кажучи, на стадіон ходити став менше. Для мене очевидна ситуація, що за Динамо я продовжу вболівати, але критика Суркіса чи Луческу буде найбільша за мою тридцятирічну вболівальницьку кар'єру. Якщо цей тандем приведе нас до неймовірних успіхів, тоді я визнаю свою неправоту. Але, щось мені підказує, що вибачатися не прийдеться...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.07.2020, 08:54
27.07.2020, 08:54
349920 3 SVOJN, Dynamo54, auto-victory2
auto-hmlnik
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть