Серія "Понять и пгастить"

Темы:
Динамо

Вілла Суркісіо. Дон Хорхе згадує нещодавній вир подій. Вигнання синьйора Алєксіса, синьйор Мігель... Дон Хорхе чомусь згадав про події після розмови з синьйором Мігелем...

В своєму кабінеті на улюбленому шкіряному кріслі сидить Дон Хорхе. Він ледь визирає з-за екрану монітору, поруч - легендарний факс.

О, якби факс міг розказувати історії, він би повідав світу, ЯКІ через нього проходили папери. Числа з багатьма нулями - от що було в них головне. Та факс мовчав. На відміну від свого господаря.

Перед Доном Хорхе стояли двоє його вірних людей: синьйор Мікель Несіньо та синьйор Артеміо Франко. обоє помітно нервували: на окулярах Франко блищали краплі поту, у Несіньйо помітно трусились руки...

Так от, синьйори. Як ви вже знаєте, в нас буде працювати синьйор Мігель. Здогадуєтесь, чому я вас викликав? - запитав Дон Хорхе.

Першим почав Артеміо: "Так, Дон Хорхе". До звичної дикції синьйора Франко додалось ще заїкання. "Я розумію", - продовжував він - "багато в нашій сім'ї та поважні синьйори, що колись в нас працювали, не згідні з вашим рішенням. Здогадуюсь, що ми з синьйором Мікелем маємо переконати, що Ваше рішення не те, що хибне, воно - геніальне!". Дон Хорхе посміхнувся, звично прищуривши праве око. "Але це буде непросто!", - продовжував Артеміо, - "ми так віртуозно..." На слові "віртуозно" Франко криво посміхнувся - він любив себе похвалити. "і наполегливо втокмачували прихильним до нас людям, який негідник синьйор Мігель, що зараз переконати їх у зворотному буде важко..." Синьйор Несіньйо, в основному, мовчав та піддакував.

Дон Хорхе хитрим поглядом подивився на Франко. "Але ж ви зможете", - одночасно запитав і наказав він. Разом з тим з шухляди стола з'явилося два кейси з грошима. Дон Хорхе вловив дещо здивований погляд синьйора. "Ти ж розумієш, всі знають, що ти в мене працюєш. А щодо синьйора Франко можуть тільки здогадуватись. А так - він ніби від мене незалежний. Тому отримає він за роботу більше", - спокійно пояснив Дон Хорхе. "Гаразд, йдіть, працюйте."

Ще виходячи з кабінету Дона Хорхе, Артеміо Франко прикинув, як він вміло проверне операцію "понять и простить". Так вміло, що позаздрить синьйор Алехандро і оцінить сам синьйор Мігель...

"Досить спогадів. Хлопці гарно попрацювали", - подумав Дон Хорхе. "Сьогодні в мене зустріч з синьйором Мігелем, а там побачимо, як воно складеться..."

Автор: (SergiyS)

Статус: Эксперт (11531 комментарий)

Подписчиков: 8

4 комментария
Лучший комментарий
  • Sergiy S(SergiyS) - Эксперт
    28.07.2020 18:56
    Всі персонажі - видумані
    Всі співпадіння - випадкові
    • 3
Комментировать