Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Серія "Понять и пгастить"

2020-07-28 18:30 Вілла Суркісіо. Дон Хорхе згадує нещодавній вир подій. Вигнання синьйора Алєксіса, синьйор Мігель... Дон Хорхе чомусь ...

Вілла Суркісіо. Дон Хорхе згадує нещодавній вир подій. Вигнання синьйора Алєксіса, синьйор Мігель... Дон Хорхе чомусь згадав про події після розмови з синьйором Мігелем...

В своєму кабінеті на улюбленому шкіряному кріслі сидить Дон Хорхе. Він ледь визирає з-за екрану монітору, поруч - легендарний факс.

О, якби факс міг розказувати історії, він би повідав світу, ЯКІ через нього проходили папери. Числа з багатьма нулями - от що було в них головне. Та факс мовчав. На відміну від свого господаря.

Перед Доном Хорхе стояли двоє його вірних людей: синьйор Мікель Несіньо та синьйор Артеміо Франко. обоє помітно нервували: на окулярах Франко блищали краплі поту, у Несіньйо помітно трусились руки...

Так от, синьйори. Як ви вже знаєте, в нас буде працювати синьйор Мігель. Здогадуєтесь, чому я вас викликав? - запитав Дон Хорхе.

Першим почав Артеміо: "Так, Дон Хорхе". До звичної дикції синьйора Франко додалось ще заїкання. "Я розумію", - продовжував він - "багато в нашій сім'ї та поважні синьйори, що колись в нас працювали, не згідні з вашим рішенням. Здогадуюсь, що ми з синьйором Мікелем маємо переконати, що Ваше рішення не те, що хибне, воно - геніальне!". Дон Хорхе посміхнувся, звично прищуривши праве око. "Але це буде непросто!", - продовжував Артеміо, - "ми так віртуозно..." На слові "віртуозно" Франко криво посміхнувся - він любив себе похвалити. "і наполегливо втокмачували прихильним до нас людям, який негідник синьйор Мігель, що зараз переконати їх у зворотному буде важко..." Синьйор Несіньйо, в основному, мовчав та піддакував.

Дон Хорхе хитрим поглядом подивився на Франко. "Але ж ви зможете", - одночасно запитав і наказав він. Разом з тим з шухляди стола з'явилося два кейси з грошима. Дон Хорхе вловив дещо здивований погляд синьйора. "Ти ж розумієш, всі знають, що ти в мене працюєш. А щодо синьйора Франко можуть тільки здогадуватись. А так - він ніби від мене незалежний. Тому отримає він за роботу більше", - спокійно пояснив Дон Хорхе. "Гаразд, йдіть, працюйте."

Ще виходячи з кабінету Дона Хорхе, Артеміо Франко прикинув, як він вміло проверне операцію "понять и простить". Так вміло, що позаздрить синьйор Алехандро і оцінить сам синьйор Мігель...

"Досить спогадів. Хлопці гарно попрацювали", - подумав Дон Хорхе. "Сьогодні в мене зустріч з синьйором Мігелем, а там побачимо, як воно складеться..."

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2020, 18:30
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть