Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Отримали урок, але іспити ще попереду !

2020-09-07 02:14 Дуже хотілося щось трішке позитивне після матчу написати, але не вийде. Хоча спробую. Учора, ми отримали ...

Дуже хотілося щось трішке позитивне після матчу написати, але не вийде. Хоча спробую.

Учора, ми отримали дуже жорсткий та болючий урок від Збірної Іспанії. Просто іспанці вчергове показали свій клас, який вище за наш. І вище на порядок. У теорії, ми повинні були бути готовими до цього матчу, а в реальності вийшли на поле, і Збірна Іспанії просто познущалась з нас.

Хоча це та сама Збірна, яка без жодної поразки пройшла відбор на ЄВРО, зайнявши 1-ше місце та обігравши діючих Чемпінонів Європи.

Але я не збираюсь поливати брудом ані Андрія Миколайвича та його штаб, ані усіх наших гравців, як це зробила деяка частина коментуючих на цьому сайті.

Чи міг матч Іспанія - Україна закінчитися по-іншому ? Можливо і так, але якщо б тренер обрав іншу тактику, випустив трішки інших гравців. Але у нашому випадку, напевно по-іншому матч не міг скластися. Ну не готові ми сьогодні грати з ТОП-Збірими у відкритий футбол.

Чи могли б ми програти з менш принизливим рахунком ? Могли, якби не той пенальті на 2 хвилині. Щоб там не казали, але коли отримаш пенальті на 2-ій хвилині, і суперник його реалізує, то психологічно ти вже надломлений.

Учора Іспанія не дала нічого нам зробити: - м'яча майже не торкалися. - перейти поле змогли лише кілька разів за матч. - перекрила усі доступи і у центрі, і на флангах. - нічого не дали практично зробити іспанці.

Ми могли забити, реалізуй Тимчик свій момент у першому таймі, а Яремчук у другому. Але це напівмоменти. А з такими Збірними, як Іспанія, треба вміти і напівмоменти реалізовувати.

Сенсу розбирати гру немає. Усі усе бачили. По гравцям, то вже після цього матчу усім очевидно, якщо хтось раніше не помітив, що Пятову та двох натуралізованим бразилам, час прощатися зі Збірною України. Не боятися награвати молодого Луніна, вже у наступному матчі 7 жовтня проти Франції. Бо Пятов вже не тягне на основного воротаря Збірної. Надто багато помилок. Про Коно вже говорили. Цьому піжону не місце у Збірній. І як би ми не заперечували, але Стьопи учора дуже не вистачало. І гадаю, що Супрязі все ж таки можна було дати шанс зіграти хоча б 15 хвилин. Гірше б точно вже не було.

Я також, як усі, дуже засмучений через поразку Збірної. Бо для мене кожен матч Збірної наче свято ;) Але не збираюся опускати руки.

І знаю, що Андрій Миколайвич не спатиме і цю ніч, і кілька наступних, прокруючі цю гру у голові по кілька разів. І я знаю, що він розбере гру з іспанцями та зробить правильні висновки. Бо попереду цього року багато матчів з ТОП-Збірними.

І ми не забуваємо, що зараз головне не результат, а підготовка до ЄВРО. Це слова Андрія Миколайовича. Зараз ще можна помилятися. А ось на ЄВРО-2020 помилок ніхто не пробачить.

До речі, я нагадаю, що у жовтні у нас буде "стріт", "флеш-рояль" і "каре" в одному флаконі. Тобто у жовтні ми за 6 днів зіграємо 3 матчі з ТОП-Збірними. А це "джек-пот": - 7 жовтня - Франція - Україна у Парижі. - 10 жовтня - Україна - Німеччина у Києві. - 13 жовтня - Україна - Іспанія у Києві.

Ці три гри - це серйозне випробування. І чомусь усі ми забули, що хотіли якумога найсильніші Збірні перед жеребкуванням Ліги Націй, щоб перевірити власні сили. Ось і отримали грандів :)

Хочу побажати Андрію Миколайовичу у майбутньому мудрості у правильності вибору гравців та тактики !

Тепер чекаємо жовтня та нових матчів Збірної України !

Слава Україні !!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.09.2020, 02:14
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть