Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо - AZ

2020-09-16 11:32 Початок матчу був нічийним, якщо не сказати більше: тривалим перекочуванням м'яча на власній половині поля не ...

Початок матчу був нічийним, якщо не сказати більше: тривалим перекочуванням м'яча на власній половині поля не грішили обидві команди. Ось тільки у випадку з голандцями було очевидно, що вони чатуватимуть на свій шанс з довгими передачами в район нашої карної зони... Гра ж українців викликала щире занепокоєння: ну дуже багато браку в простих ситуаціях та абсолютна нездатність (чи небажання) швидко виходити з оборони в атаку.

Перший небезпечний момент виник аж на 45-й хвилині, коли прицільний удар Буяльського прийняла на себе кремезна статура ветерана Влаара. Що це все було - підступний план Луческу чи емоційна розгубленість нащих хлопців? Навряд зараз чи хтось щиро відповість на це питання... Підсумовуючи, мусимо визнати - дуже важкий перший тайм, набагато важчий, ніж весь попередній матч проти "Десни", та й навіть проти кротів у Суперкубку. У складі "Динамо" можна виділити, передусім, Сидорчука та Миколенка, завдяки зусиллям яких наш захист встояв, та Буяльського, що дуже багато працював без м'яча, тримаючи в напрузі почергово то оборону, то середню лінію AZ. Інфарктний відтинок гри вийшов у виконанні Караваєва. Зрозуміло, що Олександр старався, що не рідна позиція, і т.д., проте кількість "обрізок" та браку (як, до речі, і в матчі з "Десною") - просто зашкалювала.

Другий тайм спочатку приніс враження, що особливо нічого не змінилось, але... змінилось. Ми почали ловити голандців на контратаках, і навіть вибігати у них. Знову кинулась у вічі відірваність Супряги від решти колективу: вочевидь, для кращої зіграності потрібно більше часу. У підсумку Владислав створив свій єдиний момент сам, і (принаймні, мені особисто) дуже шкода, що не забив, не вистачило якоїсь дещиці. Забив же знову Родрігес, який поволі витісняє (так, хай це прозвучить дуже зухвало) Циганкова з основного складу. І нехай Жерсон більшість матчу відіграв в обороні, але у вирішальний момент був там, де потрібно та робив все, що потрібно, і, що найважливіше - робив якісно. Ще одним "man of the match", на мою скромну думку, став Микола Шапаренко, який теж забив, проте важливіше віздначити його прекрасні фізичні кондиції та сумлінну працю в опорній зоні протягом 90 хв (великий привіт Олександру Хацкевичу як щодо Жерсона, так і щодо Миколи).

Пропустивши першого м'яча, голандці трохи скисли, і серйозно загрожували нашим воротам тільки насамкінець. Кладучи руку на серце, вони мали забивати в тому моменті, бо заслуговували. Загалом, команда мені сподобалась - молода, спрагла до перемог і досить-таки дисциплінована. Проте... у нас краще тренер, що прямо впливає на результат :)

Щодо замін - впало у вічі, що Вербич додав, у порівнянні з попередньою грою, і був дуже корисним попереду, а Ледньов дебютував у ЛЧ за "Динамо", що важливо, як сам факт.

Всіх з перемогою! Чекаємо на протистояння з бельгійсько-українським "Гентом"!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.09.2020, 11:32
16.09.2020, 11:32
352978 0
zartik
Автор:
(zartik)
Статус:
Читатель (5 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть