Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бельгійські видання про майбутній матч Гент - Динамо Київ

2020-09-20 01:42 Складається враження, що бельгійські ЗМІ наче змовилися, щоб нічого не розголошувати і "грають в мовчанку" стосовно ...

Складається враження, що бельгійські ЗМІ наче змовилися, щоб нічого не розголошувати і "грають в мовчанку" стосовно майбутнього матчу Гент - Динамо Київ. Але деяка скупа інформація все ж просочується в пресу.

Офіційний сайт ФК Гент: Ми вже "зняли скальп" з віденського Рапіда у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів і зараз українське "Динамо" Київ є останньою перешкодою на шляху до групового етапу.

Voetbalprimeur наводить думки різних бельгійських фахівців:

Вихід у груповий етап Ліги чемпіонів для Гента буде пекельною роботою, доведеться докласти багато зусиль, щоб підняти Гент на рівень, щоб це могло бути складним матчем для київського "Динамо". У минулому сезоні Клубу Брюгге вдалося обійти українців у відборі до Ліги чемпіонів. Ми сподіваємося на те саме від Гента. Але нам це буде зробити зовсім не легко.

Чому Гент не має шансів? На перемогу потрібно грати завжди. Окрім того, я подивився матч між АЗ та Києвом, ... їх 2 голи були пов’язані з прямою індивідуальною помилкою гравця АЗ, і більше шансів забити було скоріше з боку АЗ.

Щоб пройти ДК, Гент повинен бути на вершині форми, але не треба переоцінювати клас киян. Він на 3 класи менше ніж у Шахтаря.

Звичайно, це футбол, у якого завжди є шанс. Гент навряд чи отримає його в подарунок від ДК, але в будь-якому випадку, є надія.

Це будуть два дуже важливих поєдинку для клубу. І саме завдяки нашій чудовій грі в минулому сезоні команда зараз в кроці від групового етапу Ліги чемпіонів.

Знаю Динамо досить добре, тому що я часто бачив їхні ігри в минулому сезоні. Повірте мені, у Гента дійсно немає шансів проти це Динамо. Але вони повинні поборотися.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.09.2020, 01:42
20.09.2020, 01:42
353198 4 wel, snig, Leonard, auto-dk1989
visky
Автор:
(visky)
Статус:
Старожил (851 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть