Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Суперліга з футболу: смерть Ліги Чемпіонів

2020-10-28 17:05 У вівторок президент «Барселони» Хосеп Бартомеу, оголошуючи про свою відставку, заодно повідомив, що каталонський клуб вже ...

У вівторок президент «Барселони» Хосеп Бартомеу, оголошуючи про свою відставку, заодно повідомив, що каталонський клуб вже погодився приєднатися до Європейської Суперліги з футболу.

«Хочу оголосити, що буквально в понеділок ми дали згоду на участь у майбутній Суперлізі з футболу», - оголосив Бартомеу.

Цим Бартомеу підтвердив інформацію в ЗМІ про те, що топ-клуби Європи мають намір сформувати свою лігу, яка може покласти край Лізі чемпіонів. Підкреслюється, що Суперліга не має наміру підміняти національні чемпіонати.

За інформацією іспанського видання AS, в Суперлігу увійдуть 18 клубів, а після регулярного сезону буде плей-офф за прикладом північноамериканських ліг.

Перший сезон може відбутися восени 2022 року. Інтерес до турніру вже показали іспанські, італійські, німецькі та англійські гранди, а також французький ПСЖ.

Головним опонентом такого турніру є УЄФА. Президент організації Александер Чеферін заявив, що зробить все можливе, щоб такий ліги не було.

https://sport.ua/uk/news/509788-superliga-po-futbolu-18-top-komand-i-pley-off-barselona-uzhe-v-dele

П.С.

Вважаю, що якщо створять Суперліга з футболу за принципом Євроліги з баскетболу, то Ліга Чемпіонів перетвориться на другорядний турнір, в якому умовні ференцвароши будуть грати кожного року, чого й хотів Александер Чеферін, запроваджуючи Шлях чемпіонів в ЛЧ.

УЄФА пролітає "мимо кассы", як і клуби - не учасники Суперліги.

Зрозуміло, що й Динамо з Шахтарем не потрапляють в Суперлігу.

Відразу стане не потрібен й 3ій Євротурнір, про який весь час мріяв Александер Чеферін.

Зрозуміло, що УЄФА зробить все, навіть неможливе, щоб Суперліга з футболу залишилась прожектом, але схоже, "процес пішов". На жаль...........

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.10.2020, 17:05
28.10.2020, 17:05
355691 1 Destalker
auto-ihor007
Автор:
Статус:
Старожил (635 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть