Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Рухаємося далі Выбор редакции

2020-10-29 11:03 П’ять думок після другого матчу киян в Лізі чемпіонів. «Ференцварош» - «Динамо» 2:2, Ребров – Луческу ...

П’ять думок після другого матчу киян в Лізі чемпіонів.

«Ференцварош» - «Динамо» 2:2, Ребров – Луческу 1:0


Динамівці в своєму вже фірмовому стилі при Луческу переграли угорців у першому таймі. Дисципліна, мінімум ризику, очікування помилок суперника.

Ці чесноти та різниця в класі футболістів дозволила киянам забезпечити комфортну перевагу після першого тайму.

Але в другому – динамівці трохи послабили дисципліну, трохи втомилися.

Містер сподівався, що запасу здобуто в першому таймі вистачить для перемоги, але Сергій Ребров зумів зробити корективи в гру своєї команди, що дозволило зрівняти рахунок. Луческу помилився з тим, що відмовився від підсилення гри за допомогою замін. На мій погляд, Родрігес та Вербич могли надати новий імпульс гри «Динамо», якби з’явилися на полі раніше. Як це зробили Лайдуні, Болі та Мак, яких випустив Ребров у період з 65 по 73 хвилини.

Статистика другого тайму ударів по воротах гарно ілюструє відмову киян від активної гри – 8 (3 у ствір) у «фраді» проти 0 в «Динамо». Пасивність у грі динамівців призвела до вилучення Сидорчука та двох голів у ворота Бойко. Звісно, що Луческу в своєму стилі на прес-конференції поміняв місцями причини та наслідки.

Сергій Ребров і тут переграв Містера. Пряма мова: «- На післяматчевій прес-конференції Луческу сказав, що через вилучення Сидорчука кияни програли. Як вважаєте, це так? - Про це хочу коротко сказати. Луческу - відомий тренер і це його стиль».

Микола Шапаренко єдиний з юних зірок «Динамо» демонструє стабільну гру високого рівня в матчах Ліги чемпіонів.

Микола своєю грою доводить, що навколо нього можно будувати команду. Він єдиний з півзахисників «Динамо», що здатен демонструвати високу ефективність під тиском суперників високого рівня. За статистикою сайту whoscored.com Шапаренко виконує в середньому 95,4 % точних передач, 4 відбори, на ньому суперники фолять в середньому 4,5 рази. Оцінка його ефектиності 137-ма в ЛЧ серед всіх гравців, це наприклад, вище ніж у Міралема Пяніча. Показник не видатний, але можна стверджувати, що Шапаренко відповідає рівню Ліги чемпіонів. Що не пройде поза увагою скаутів клубів з топ-чемпінатів, які постійно грають в ЛЧ,

Всі інші проспекти «Динамо» поки що не демонструют такого рівня. Віктор Циганков виступає не провально, забив з пенальті «Ференцварошу». Але для підтвердження того, що Віктор готовий перейти на більш високий рівень ніж «Динамо» необхідно демонструвати більш яскраву гру.

Віталію Миколенко вибив з ладу Covid. Доведеться зачекати повернення захисника та сподіватися, що він зуміє підтвердити свій потенціал.

Владислав Супряга поки лише багато бігає з низькою ефективністю. Пара центральних захисників Денис Попов та Ілля Забарний мабуть наймолодша серед всіх учасників ЛЧ, але поки що далека від зразків надійності.

Токмак Нгуєн бюджетний варіант для підсилення. Норвезький нападник африканського походження доводить, що здатен загострувати гру з суперниками рівня Ліги чемпіонів. Швидкість, різкість, націленість на ворота, універсальність Токмака дозволяють розраховувати на підсилення команди рівня «Динамо» за невиликі за сучасними мірками кошти.

Загадкова фігура Дениса Гармаша. Поява ветерана «Динамо» на полі в Будапешті є поки що найбільш загадковим рішенням Мірчі Луческу за каденції тренера «Динамо». Гармаш вже втретє з“являється на полі, але поки що не підтвердив, доцільності такої довіри тренерського штабу. Наприклад, Олександр Андрієвьский під час своїх епізодичних появ встиг віддати гольовий пас у матчі з «Шахтарем» на суперкубок та забити гол «Минаю». Володимир Шєпєлев та Богдан Ледньов ще не вийшли з віку перспективних.

Сподіваємося, що Містер виявиться правим в такій довірі до футболіста, що зарекомендував себе, як дуже суперечливим гравцем з погляду користі для клубу.

Луческу продовжує будувати команду. Нічия на полі головного конкурента за путівку в Лігу Європи дозволяє розраховувати уболівальникам «Динамо» на євровесну. Звісно, що хочеться більшого, але вимагати від Містера та його молодої команди миттєвого результату не можна. Луческу лише тренер, звісно, що дуже кваліфікований, але не чарівник. Рухаємося далі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.10.2020, 11:03
29.10.2020, 11:03
355741 3 kochin.tolik, Hohol1, sieben
Dynamo-75
Автор:
(Dynamo-75)
Статус:
Наставник (1829 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 15

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть