Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Проблеми зростання

2020-11-01 09:52 Ковід, УЄФА з Лігою націй змушують футболістів грати в надщільному графіку. Складно всім, особливо для команд, ...

Ковід, УЄФА з Лігою націй змушують футболістів грати в надщільному графіку. Складно всім, особливо для команд, що грають у Лізі чемпіонів та делегують до збірних десятки гравців. «Динамо» одна з цих команд. У суперників по чемпіонату України з’являються додаткові шанси здобути очки з матчах з «Динамо», особливо після матчів Ліги чемпіонів.

«Дніпро-1» на початку вчорашнього матчу заявив про наміри вчинити опір – Олександр Назаренко ідеально виконав зміщення з флангу та удар у «дев’ятку». Динамівці змогли переломити хід матчу.

Пропоную вашій увазі кілька думок після перегляду матчу.

До стелі ще далеко, але кожен наступний крок ще важчій. Мірча Луческу зумів швидко реанімувати «Динамо», але розраховувати, що прогрес команди буде відбуватися такими ж темпами в майбутньому не варто.

Динамівці додали в плані організації гри, фізичній готовності, дисципліні, бажанні. Як ілюстрація кияни в п’ятірці кращих команд Ліги чемпіонів за біговим показником. Але у киян обмежена кількість гравців, що здатні загострити гру. Підсилення очікувати не варто, тому Луческу доводиться шукати резерви в наявних гравців. Праця та довіра тренера дарують унікальний шанс Циганкову, Супрязі, Шапаренко, Миколенко, Родрігесу, Буяльському, Вербичу, Шепєлєву, Цітаішвілі. Дуелунду підняти рівень своєї футбольної кваліфікації. Звісно, що важко в умовах виконання турнірних завдань брати на себе відповідальність, ризикувати. Не всім це вдасться. Але іншого шляху не має.

Матч з «Дніпром-1» показав, що на сьогодні лише Циганков здатен забезпечувати ефективність у атаці. Жерсон Родрігес кілька разів зумів продемонструвати ефектність, але без переростання в реальну користь для команди. Владислав Супряга знаходиться в стадії адаптації до вимог забезпечення результату в умовах активної протидії мотивованих та майстровитих суперників. Беньямін Вербич десь загубив свою різкість, а з нею і впевненість. Віталій Буяльський також далекий від своєї найкращої форми. Володимир Шепєлєв та Богдан Лєднєв поки не готові надати аргументи, які забронують їм місце в стартовому складі.

Психологічна втома. Після імпульсу, що надав команді прихід Луческу стає помітно, що сам тренер та його підопічні емоційно втомилися. Футболістам необхідно звикати, що щільний графік Ліга чемпіонів, чемпіонату України та збірної це буденна справа, якщо вони бажають бути конкурентноздатними на європейському рівні. Приклад, багатьох українських футболістів, які не змогли адаптуватися в європейських лігах через не готовність грати по два рази на тиждень на високому рівні буде їм уроком. Зіграти кілька матчів у році на високому рівні цього не достатньо, щоб вважатися зіркою футболу. Першим кроком до стабільності, є ментальна готовність грати 8-9 матчів найвищого рівня в місяць.

Динамівцям необхідно звикнути до думки, що після виходу в Лігу чемпіонів та перемоги над іспанцями сезон не завершується. Необхідно пробитися в євровесну, виграти чемпіонат України та намагатися грати на високому рівні кожен матч.

Чи варто жертвувати матчем з «Барсою»? Зі стратегічної точки зору матч з «Шахтерем» 8 листопада є більш важливим ніж гра в Каталонії. Від результату двобію з гірниками залежить долю прямої путівки в ЛЧ наступного сезону. Але як можна принести в жертву матч, який кожен футболіст мріє зіграти в дитинстві. Побажаємо Мірчі Луческу знайти правильне рішення.

Головне, щоб не зважаючи на результати цих зустрічей «Динамо» не зійшло зі шляху розвитку. Як показає українська реальність зійти з нього легко, а повернутися дуже важко – деструктивних факторів занадто багато.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.11.2020, 09:52
Dynamo-75
Автор:
(Dynamo-75)
Статус:
Наставник (1829 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 15
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть