Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Camp nou, нове Динамо.

2020-11-05 01:02 Матч просто божевільний і Динамо цілком могло грати внічию. Коли Попов тільки починав в основі,багато хто ...

Матч просто божевільний і Динамо цілком могло грати внічию.

Коли Попов тільки починав в основі,багато хто підмічав його відбір м'яча на грані фолу. Рокова помилка Дениса призвела що Барселона відкрила рахунок і якби не блискучий Нещерет, напевно, все було вирішено в 1му таймі.

Луческу, кажуть не геніальний?

Його тренерський хист я побачив сьогодні, коли динамівці оговтались і почали дуже небезпечно атакувати. Підвела реалізація та підсліпуваті арбітри. І.. Тер Штеген повернувся, так писатиме іспанська преса.

Як, як нам реалізовувати швидкі контратаки, коли в ЧУ проти нас майже завжди два ешелони захисту!? А гол Кендзьори відмінили через, я вважаю, уяву рефері. Дивився відео після матчу стверджувати не можу,що вийшов м'яч

До розчарування Поповим додався центрфорвард Супряга. Треба ж забивати, не хоче Влад дорожчати, лінується славити Динамо.

Я згадую Бесєдіна у відкритому матчі з Колосом, там Артем розібрав суперника (4:0) на гвинтики.

А сьогодні був майже відкритий футбол і Барса не змогла забити більше, ніж після стандарту і Піке зіграв, як Рамос. З його зростом, Попов може лише штовхатися

Дуже чудово зіграв Родрігес, боровся тягнув, віддавав, за такої гри, лівий фланг він не віддасть. Шепелєв непомітно, проте дуже корисно, як і Шабанов. Забарний без помилок, Кендзьора забив і на атаку грав. Андрієвський не випадав і дякую, що здоровий. Якби Буяльський забив, був герой. Вербич швидкий,різкий, а ось Де Пена - трохи не такі в нього гострі навіси, як колись.

Динамо показало дуже пристойну і зрілу гру. Нічия, хто б здивувався? Куман? Та в нього на обличчі була намальована радість, що матч закінчився. Гра у нас є, час вже власну перевагу втілювати в рахунок на табло. Нехай Шахтар шукає відмазки, а нам сьогодні не соромно, всім добраніч.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.11.2020, 01:02
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть