Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дякую тобі, Боже, що дав нам Суркісів, а не Глейзерів!

2020-11-07 10:49 Манчестер Юнайтед: картонний топ-клуб, як засіб збагачення Глейзерів "Саме Глейзери в Англії почали відкривати очі уболівальникам, ...

Манчестер Юнайтед: картонний топ-клуб, як засіб збагачення Глейзерів

"Саме Глейзери в Англії почали відкривати очі уболівальникам, які раніше наївно вважали, що люди, які беруть під контроль футбольні клуби, переслідують суто альтруїстичні цілі.

Насправді, багато елітних футбольних клубів більше не є суто підприємствами спортивної спрямованості.

Перш за все, це компанії, що ставлять на перше місце заробіток для господарів, яким не настільки важливі «золоті» медалі, як регулярні фінансові спонсорські вливання.

Так, шанувальники «Манчестер Сіті», які довго грали роль «бідних родичів» у Великому Манчестері, нині можуть бути щасливими, оскільки їх улюблений клуб поки рухається по шляху, де капітал працює на імідж.

На іншому кінці міста, незважаючи на те, що «Юнайтед» все ще здатний акумулювати серйозні доходи, у фанатів вже є відчуття безнадії від діяльності «інвесторів» на кшталт Глейзерів.

Як не крути, а нинішні «червоні дияволи» - це клуб, який продовжує приносити прибуток, однак не має можливості навіть як слід вийти на трансферний ринок, тому що там, де акціонери на перше місце ставлять дивіденди і особисту понад вигоду, футболу не залишається нічого іншого, крім як піти на другий або навіть третій план."

П.С.

Критиканам братів Суркісів я пропаную на хвилинку уявити собі, що би ми наразі обговорювали з вами, якби Віктор Ваніфатович Безверхий та Володимир Григорович Веремієв продовжили би й надалі керувати ФК "Динамо"!!!!!!!!!!....

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.11.2020, 10:49
07.11.2020, 10:49
356339 1 kna
auto-ihor007
Автор:
Статус:
Старожил (635 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 0 : 0   1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть