Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Німеччина - Україна. Як вижити ?!

2020-11-14 09:00 Збірна України проведе сьогодні черговий матч у Лізі Націй. І ніхто не знає на данну мить, ...

Збірна України проведе сьогодні черговий матч у Лізі Націй. І ніхто не знає на данну мить, чи відбудеться цей матч взагалі ?! Але маю надію, що матч таки пройде.

Зважаючі, що Збірній України через позитивні тести на "COVID-19" не зможуть допомогти Ярмола та Циганков, то це велика втрата. Здоров'я їм, а також Сидорчуку та "голден-бою" ✊ І сподіваюсь, що сьогодні вранішні тести на "коронавірус" не виявить більше заражених.

Дуже важко доведеться сьогодні Андрію Миколайовичу та нашим гравцям протистояти німцям. Хто замінить Ярмолу ? Хто вийде на позиції Циганкова ? Цигакова може замінити Зубков. А ось хто зможе вийти замість Ярмоли - складне питання. Марлос замість Ярмоли ? Усе може бути.

І тут вже не до слоганів "зупинимо цю німецьку машину", якщо у тебе випадають основні гравці. Тут би хоч вижити у цій ситуації.

І ще одне питання, яке хвилює усіх. Чи довірить Шева знов місце у старті Андрієві Луніну ? Чи поставить пенсійона Пятова ? Більшість з нас готові пробачити Луніну помилку з поляками, і хотіли б, щоб він вийшов у старті.

З захистом усе зрозуміло. Хоча за центр захисту стрьомно, бо Кривцов достатньо "налажав" у минулому матчі з поляками. І ще питання. Чи поставить Андрій Миколайович Забарного у старт ? Хоча це навряд.

У центрі півзахисту вийде тріо - Малина - Стьопа - Зіна. У нападі звісно Яремчук.

Ситуація зі стартовим складом у нас дійсна складна, як і була складною перед Іспанією. Але це не завадило Збірній Україні перемогти "Фурію Роху".

І ще один факт. Рівно 19 років тому, саме у цей день, 14 листопада, і саме з німцями на виїзді, Збірна України грала дуже важливий матч за право вийди на ЧС. І ми усі пам'ятаємо, що це був за матч. І десь у глубині душі, хотілося б помститися за ту поразку.

Але колись таки треба вже брати очки з німцями у гостях. І чому б це не зробити сьогодні ?

Успіху нашій Збірній, Андрію Миколайовичу та усіх працівникам Збірної ! Я вірю у Збірну України, як і завжди !

Буде дуже важко, але і наша Збірна чогось варта !

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.11.2020, 09:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть