Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Failed Football Association або System error

2020-11-29 23:13 Хронологія або гра в «російську рулетку» До вашої уваги хронологія гри в «російську рулетку» з COVID-19 ...

Хронологія або гра в «російську рулетку»


До вашої уваги хронологія гри в «російську рулетку» з COVID-19 протягом усього циклу виступу української збірної в Лігі Націй УЄФА. У вересні Бог милував. У жовтні почалось, а листопаді пролунав постріл.

Жовтень

05.10.2020 Джерело: https://uaf.ua/article/40337 Коронавірус у «Шахтарі»… …«Шахтар» повним складом пішов на самоізоляцію, а це означає, що ще четверо гравців, які на цей момент залишаються здоровими й мали б приїхати до збірної — Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Марлос та Жуніор Мораес — не зможуть розпочати роботу в понеділок.

…Разом із гравцями «Шахтаря» залишається на самоізоляції й головний лікар збірної України Артур Глущенко.

06.10.2020 Джерело: https://uaf.ua/article/40350 У Луніна, Паньківа та Тошича виявлено коронавірус

Для довідки. Два футболіста «Шахтаря»: Коваленко та Марлос, приєднались до збірної напередодні матчів Лігі Нації УЄФА. Коваленко та Марлос брали участь в матчі 10.10.2020. Коваленко виходив на заміну в матчі 13.10.2020, а Марлос залишився в запасі.

Листопад

01.11.2020 Джерело: https://tinyurl.com/y5zzu3dy Короновірус виявлено у шістьох футболістів «Динамо» Київ, асистента тренера та чотирьох представників персоналу команди.

08.11.2020 Джерело: https://tinyurl.com/y3qglnbk
Ще троє гравців «Динамо» здали позитивні тести на COVID-19

09.11.2020 Джерело: https://uaf.ua/article/40653 Позитивний тест Попова.

13.11.2020 Джерело: https://uaf.ua/article/40699 П’ять членів збірної України інфіковані на коронавірус

16.11.2020 Джерело: https://uaf.ua/article/40726 Соболь, Макаренко та Різник інфіковані на коронавірус

17.11.2020 Джерело: https://uaf.ua/article/40739 …Згідно з отриманими вранці результатами ПЛР-тестування, проведеного в розташуванні синьо-жовтих учора ввечері, позитивними виявилися чотири тести — гравців Руслана Маліновського, Сергія Кривцова, Жуніора Мораеса та тренера з фізпідготовки Івана Баштового.

Протиепідемічні заходи


На мою думку, на мій суб’єктивний погляд, усі хто працював з національної командою забули про дуже простий обмежувальний крок. Відмовитись від виклику до збірної футболістів з клубів у яких виявлений спалах COVID-19.

Саме в жовтні, напередодні матчів у Франції та двох ігор у Києві — з Німеччиною та Іспанією — «Шахтар» «повним складом пішов на самоізоляцію». Але згодом Коваленко та Марлос приєднались до збірної. Матчі у Києві відбулись без проблем.

В листопаді спалах вірусу стався в «Динамо» Київ. Незважаючи на це до збірної приїхали кияни… І почалось. Так, можна припустити, що вірус привезли легіонери, або, наприклад, Коваленко.

Так, моя думка про відмову від виклику футболістів із клубів де виявлений вірус це лише моє припущення, так би мовити оціночне судження. Але хронологія виявлення вірусу в збірній України в листопаді говорить сама за себе. У жовтні з двома гравцями «Шахтаря» пронесло. Ніхто не захворів. В листопаді з футболістами «Динамо» не пронесло. Двоє з них захворіли саме в збірній. А як би від їх виклику відмовились просто з міркувань тих самих протиепідемічних заходів? Так, медичні рекомендації УЄФА (медичний протокол УЄФА) не говорять про відмову від виклику, але крім УЄФА є ще й місцеві правила. І саме вони натиснули на гачок під час нашої гри в «російську рулетку» у Люцерні.

Системна помилка


Наприкінці березня 2018 року УАФ вже мала досвід отримання технічної поразки, тоді постраждала юнацька збірна U-17. Просто чомусь хтось не взяв до уваги дискваліфікацію одразу двох гравців.

Навесні 2019, через рік, до речі знову в березні, з’явилось питання щодо футбольного громадянства Мораєса. Португалія та Люксембург звернулись до відповідних дисциплінарних органів УЄФА. Начебто невистачило пару сотень днів для безперервного перебування бразильця протягом п’яти років на території УАФ. Чомусь відповідальні особи УАФ не проконсультувались з ФІФА щодо оренди Мораєса в китайський клуб, чим і скористались суперники України по відбірній групі УЄФА Євро 2020. На щастя українська футбольна асоціація справу виграла. Ще через рік ФІФА внесла відповідні зміни до правил про набуття нового футбольного громадянства взявши до уваги можливість оренди футболіста до іноземного клубу («iv) travel abroad as a result of football employment.» https://tinyurl.com/y5fomkp9 p. 74 & 75), що точно відповідає минулорічній історії Мораєса.

25 листопада 2020 року Апеляційний комітет УЄФА зарахував збірній України технічну поразку за матч зі Швейцарією. Цього разу винних почали шукати вже не в федерації або у відомому футбольному клубі, а в Швейцарії… Це так нагадує наших заклятих друзів з Росії! Там теж в усьому звикли звинувачувати колективний Захід. Але мова не про радянську генетичну спадщину та патерналістські звички наших громадян. Мова про те, що протягом останніх трьох років УАФ потрапляє в різного роду халепи на міжнародному рівні від яких страждають футболісти, вболівальники та імідж українського футболу.

На мій погляд в наявності системна помилка в роботі УАФ. А якщо взяти до уваги що говорять злі язики —в федерації де колись працювало шість чи сім лікарів сьогодні залишилось півтора, то протиепідемічні заходи це розділ фантастики який знаходиться далеко від Лабораторного провулку 7А (адреса УАФ в м. Києві). Такі системні та регулярні помилки перетворили федерацію на справжній Failed Football Association, що правда не заважає їй продовжувати свій курс у світло майбутнє під парасолькою телевізійних каналів іншого відомого клубу. Але це лише моє оціночне судження, ну ви розумієте про що я говорю.

Тим часом Україна ще має свій шанс у CAS і ми віримо, що це несправедливе рішення і як би на нашому місці опинились Англія або Німеччина, то їм би не зарахували поразку. «Це неповага до держави» — цитата з заяви Мирона Маркевича, одного з тих керівників УАФ, хто повинен був приймати до уваги дискваліфікації юнаків, рахувати дні оренди Мораєса та ставити питання лікарям про вірогідні наслідки виклику футболістів з клубів де відбувся спалах вірусу… Або лікарі повинні були поставити це питання? Комусь невистачило професіональних знань, хтось поклався на популярний «авось», а хтось просто продовжує плити за течією. Але ми віримо та сподіваємося, як завжди…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.11.2020, 23:13
auto-mykyta-kalitenko
Автор:
Статус:
Читатель (20 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 7
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть