"Хочунам" всього і відразу присвячується.)

Темы:
Динамо, Мирча Луческу

Я не фанат ні Луческу, ні Суркіса, але не бачити, що гра команди з тим самим гравцями, що й рік-два тому змінилась, і змінилась в кращу сторону може тільки або зовсім сліпа, або дуже закомплексована людина. Деяким "експертам", "наставникам" і просто "старожилам" подавай вже сьогодні (без нормальної передсезонної підготовки, без підсилення кваліфікованими гравцями, в час епідемії) гру на рівні з грандами Європи і "винос" всіх в ЧУ як мінімум 5:0. А деякі взагалі дописались до того, що мовляв не буду вболівати за "Динамо", бо там тренер не той, який би мене влаштував. Та який ти після цього, вибачте, в ср...ці вболівальник. Хоча іноді ловлю себе на думці - а чому я дивуюсь засиллю глоріхантерів у вболівальницькому середовищі в цій країні після останніх виборів Президента і Верховної Ради? Десь же взялися ті 73%.

Автор: (A.S.S.)

Статус: Старожил (875 комментариев)

Подписчиков: 0

7 комментариев
Лучший комментарий
  • Andrey Bogushevsky(bam73) - Эксперт
    06.12.2020 19:47
    "Хочунам" всього і відразу присвячується.)" "Я не фанат ні Луческу, ні Суркіса, але не бачити, що гра команди з тим самим гравцями, що й рік-два тому змінилась, і змінилась в кращу сторону може тільки .."

    Та молодь що була в Хацкевича додає, і відповідно грає краще. Так повинно було бути. Шахта ніколи не втрачала стількі очок в чемпіонаті з рухами...Зараз втрачає, що дає нам можливість лідирувати в чемпіонаті. "...без підсилення кваліфікованими гравцями..."- а так, Михайличенко дуже підсилили Каргбо і Беніто...

    Програти Брюгге, якій після цього виграв свій чемпіонат, а зараз є лідером цього чемпіонату, і продовжує претендувати на вихід з групи ЛЧ; або обіграти Гент, який в тому ж чемпіонаті 12-й, в групі ЛЕ має 0!!! очок...Це майже те саме. Можемо на рік раніше, коли програли Аяксу, який потім...Ну з АЗ, майже теж саме.(((((((( На основі цього робимо висновки? Чудово!

    Ми вже це проходили. Ті хто зараз Мірчу обожнюють, будуть його проводжати діжками багна. Це було і з Блохіним, і з Міхайличенко, і з Фоменко в збірній...Ті хто зараз помірковано дивляться на його роботу, періодично критикуючі.... Нормально побажають йому подальших успіхів в житті... Це було, і це буде.



    • 4
Комментировать