Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вихід в євро-весну

2020-12-09 02:35 Пройшли. Слава Богу. ІМХО установка від ГТ була: ТЕРПІТИ!!! Терпіти, і сподіватись на шанси попереду. Гра ...

Пройшли. Слава Богу. ІМХО установка від ГТ була: ТЕРПІТИ!!! Терпіти, і сподіватись на шанси попереду. Гра внесла корективи (хто б сумнівавіся?): Гармаш і ДеПень'я заробили жовті картки. Та і звинуватити їх особливо ні в чому - дуже хотіли перемогти, і це - похвально. Але, Дьоня, бля, хто тебе вчив стриабти двома ногами в опонента?

!? Чесно: очко стиснулось - думав, що він навіть 1-й тайм не дограє. Дограв, фух. Заміни - логічні. Мінімізувати ризик. Помітно було, що всі грали переважно на оборону. План спрацював - браво. Ребров - прекрасен! Вичавив максимум, що можна було вичавити з цих гравців. Ребров - дуже і дуже АДЕКВАТНИЙ, люблю його. От, що мені сподобалось: коли на прес-конференції Лучє спитали: що там з підсиленням складу в міжсезоння. Він сказав: ми, з цими гравцями виграли суперкубок, вийшли в Лігу Чемпіонів, займаємо 1 місце в Чемпіонаті і вийшли в Євро-весну - хіба я можу не довіряти цим гравцям?! Вот, бляха, психолог від Бога! Абсолютна істина! Вони (ті, ког вже давно списали попередні тренери) зробили йому результат - як їм можна недякувати, га?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.12.2020, 02:35
09.12.2020, 02:35
358465 0
vg_ua
Статус:
Старожил (975 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть