Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Катрусин кінозал» вийшов на міжнародний рівень. На жаль...

2020-12-09 11:33 "3 грудня 2020-го року став особливим днем для Катерини Монзуль та історичним для українського футболу. Арбітриня ... «Катрусин кінозал» вийшов на міжнародний рівень. На жаль...

"3 грудня 2020-го року став особливим днем для Катерини Монзуль та історичним для українського футболу.

Арбітриня Катерина Монзуль вперше судила чоловічий матч клубного міжнародного турніру: поєдинок групи L Ліги Європи, в якому бельгійський "Гент" приймав чеський "Слован".

ФотоФото

Найцікавіший та найзаплутаніший епізод відбувся в районі 77-ї хвилини, коли Катерина Монзуль не дозволила "Генту" провести заміну.

До протоколу основного складу бельгійської команди був внесений гравець під №8 Вадіс Оджіджа-Офое. Однак під час передматчевої розминки він отримав пошкодження, тому в основі вийшов інший гравець. Вадіс Оджіджа-Офое ж залишився серед запасних.

Пошкодження виявилося незначним, тому тренер "Гента" на 76-й хвилині вирішив зробити заміну – замість Свена Кумса випустити якраз Вадіса Оджіджу-Офое. Власне, ця заміна з дозволу четвертого арбітра Дениса Шурмана і відбулася. Проте Катерина Монзуль, опираючись на відомі лише їй правила, не дозволила Оджіджа-Офое увійти в гру. Вона, не давши свистка про відновлення матчу, відправила Оджіджа-Офое за межі поля, а на зелений прямокутник повернула Свена Кумса

Оджіджа-Офое так і не зіграв у цьому матчі "Гент" виконав лише дві заміни, програв 1:2, а тренер, пізніше звільнений зі своєї посади (через незадовільні результати), дивувався з ситуації: "...ми зв'язувалися з УЄФА. Отримали телефоном підтвердження та дозвіл використовувати цього гравця. Але арбітри це не прийняли. Я ніколи раніше подібного не бачив. Це неприпустимо на такому рівні..."


Правило 03 гри у футбол свідчить, що гравець, який спершу внесений в протокол як основний, може бути переведений у резерв, залишаючись в заявці на матч.

Суддівський експерт Мирослав Ступар переконаний, що Монзуль помилилася – вона не знає Правил.

Крім того, що "Генту" УЄФА дозволила використати послуги Оджіджу-Офое, заміну дозволив четвертий арбітр Денис Шурман...."

П.С.

Експерти та журналісти з усіх континентів узяли участь у традиційному референдумі з визначення найкращого арбітра 2020 року серед жінок, що проводила IFFHS (Міжнародна федерація футбольної історії і статистики)

"Як і у 2019-му році, упевнену перемогу в опитуванні здобула француженка Стефані Фраппар. Українка Катерина Монзуль посіла третє місце.

Окрім матчів жіночих команд, цього року Катерина Монзуль відпрацювала на змаганнях серед чоловіків — на грі Євро-2021 (U-21) Литва — Греція, проводила поєдинок Ліги націй Сан-Марино — Гібралтар та зустріч Ліги Європи «Гент» — «Слован»."

П.П.С.

Чекаємо, коли Павелко та УАФ оголосять Монзуль найкращим українським арбітром року...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.12.2020, 11:33
09.12.2020, 11:33
358493 6 olegoo, Toha111, kna, FKoff, sieben, bam73
auto-ihor007
Автор:
Статус:
Старожил (635 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть