Сенсація!!!

Темы:
Украинский футбол

Згідно з інформації джерел наближених до людей, які колись в своєму житті бачили Ігоря Суркіса, нещодавно відбулась його таємна зустріч з Григорием Суркісом. Ніхто не міг цього передбачити! Шок!!! Де і як вони могли зустрітись...

Як інформують ці джерела з джерел наближених до джерел, брати обговорювали подальше фінансування клубу.

Шокуюча для всього українського суспільства новина! Прийняте рішення, про те що кошти на трансфери взимку є!!! Ви навіть не уявляєте які їх розміри!!!

Та що там ви, навіть "джерела" які про це кажуть, їх не уявляють!!!

Вони є, і будуть терміново сплаченні в разі необхідності. Клуб готовий купляти гравців, якщо треба. Очікують лише того що скаже Мірча.

Чи треба чи ні , це питання поки не обговорювалось, але загальне уявлення про наявність відсутності загального висновку з цього приводу є. Як там в класиці: " При наличии отсутствия..."

P.S. Я не відомий журналіст і відеоблогер... Але промовчати не проіформувавши про це друзів-підписників, отримавши таку ексклюзивну інфу не міг...)))

Автор: (bam73)

Статус: Эксперт (23262 комментария)

Подписчиков: 53

56 комментариев
Лучший комментарий
  • Vladimir Shevchenko - Наставник
    16.12.2020 10:03
    Лет 10 назад, будучи в Киеве в гостях, проходил через двор около Хрещатика и нос к носу столкнулся с ИМС, выходящим из авто. Честно, так офигел, что не успел обсудить с ним финансирование клуба... Жаль, такая сенсация накрылась...
    • 12
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии