Футбольний тиждень

Темы:
Мировой футбол

Поки український футбол на паузі, на полях Європи тривають гарячі баталії.

Події тижня

  • останній тур перед Різдвом німецької бундесліги подарував нам матч лідерів. Леверкузен виглядав, щонайменше, не гірше. Але грубі помилки воротаря Градецкі та захисника Тау перекреслили і всі зусилля, і красивий гол.

Шанувальників "Баварії" порадувало повернення після травми Кімміха.
  • в АПЛ очікувно оступився "Тоттенхем". Матч з "Ліверпулем" не минув безслідно. Втома дала про себе знати. І "Лестер" цим скористався. Інші лідери очок не губили. Але розслаблятись шанувальникам англійського футболу рано. Попереду "boxing-day".

  • в Іспанії "Атлетіко" обіграв одного з своїх переслідувачів - "Реал Сосьєдад". Очікувано. Сімеоне бере "свої" очки регулярно. Та говорити про чемпіонство ще зарано.

  • "Стара сеньйора" згоріла 0:3 в Турині від "Фіорентини". Несподівано. А ще ж очки за технічну перемогу над "Наполі" скасували. Доведеться на полі доводити свою силу. Додатковий виклик для Пірло і Ко.

  • "ШИКарний" гол тижня

    Чеський нападник Патрік Шик забив блискучий гол у ворота "Баварії" в стилі Зідана у фіналі ЛЧ 2002. Спіймав м'яча лівою ногою на льоту після навісу з флангу. Красота! Тільки шкода, що цього не вистачило для перемоги.

    Око тижня

    Дженнаро Гаттузо пояснив, що у нього міастенія - аутоімунне захворювання. І це втретє таке загострення хвороби. Тренер "Наполі" - хоробре серце.

    Блискавка тижня

    Молодий португальский нападник "Мілану" Рафаел Леау, за відсутності Ібрахімовича, забив найшвидший гол в історії Серії А. 6,2 секунди вистачило щоб забити "Сассуоло"!

    Тухель тижня

    Головна тренерська відставка останніх днів. Нічого страшного якраз в Дортмунді місце звільнилось.

    Анонс

    26 грудня (субота)

    14:30 Лестер - Манчестер Юн

    Цього року футбол в Європі перерви майже не робить. А для Англії це взагалі традиція. Команда Сульшера набрала хід після вильоту з ЛЧ.

    19:30 Арсенал - Челсі

    "Каноніри" покотились з гірки. І краю не видно. Так можна і з прем'єр-ліги вилетіти. Ще й календар далі складний. "Челсі" їм точно не по зубах

    27 грудня (неділя)

    21:15 Вулвергемптон - Тоттенхем

    Дві поспіль поразки Моуріньо. А попереду суперник також грізний. Дуель двох португальців в Англії!

    28 грудня (понеділок)

    22:00 Евертон - Манчестер Сіті

    У грі команди Гвардіоли бракує іскри. Але клас гравців дозволяє триматись на плаву.

    29 грудня (вівторок)

    22:00 Манчестер Юн - Вулвергемптон

    Гарна спарка для "вовків"? Після "Тоттенхему" ще й "МЮ"! Прогнозуйте скільки очок в цих двох матчах вони візьмуть.

    Автор: (sergiomole1)

    Статус: Старожил (788 комментариев)

    Подписчиков: 3

    2 комментария
    Лучший комментарий
    • мисливець - Наставник
      27.12.2020 10:30
      Приємно читати - чіткі факти! Звернув увагу на матчі Вовків. З Тотенхемом - початок в 21:15 - закінчення зрозуміло в 23:00. З МЮ початок в22:00. Тобто не вистачає навіть необхідні 48 годин між матчами! І якими матчами! Англія - рулить! А наші скиглять - нагрузки великі.
      • 2
    Комментировать