Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Весна на носі - час саджати активістів

2021-02-24 13:52 Після вироку Стерненко стало зрозуміло, що весь патріотизм Зеленського швидко скінчився, так і не розпочавшись. Активісту ...

Після вироку Стерненко стало зрозуміло, що весь патріотизм Зеленського швидко скінчився, так і не розпочавшись. Активісту Правого Сектора Сергію Стерненку впаяли 7 років. Подвійне свято в зажопі, там зараз п'ють за російських окупантів (23 лют) і за результат суду над Стерненко, якого хотіли посадити мертвечуки.

У мене питання: Якого біса Зеленський та бенєдіктова, або хто там ще задумав влаштувати саме зараз в країні хаос. Ви побачите що ще буде....

Не всім Стерненко подобався, але Бог с ним..... багато з нас не пам'ятають,за що осудили Стерненка. Тріггер НЕ він.Тріггер-запит на справедливість і чесне правосуддя.Тріггер - Портнов, який назвав протестуючих "дармоїдами та бродячим по країні радикальним рогульйoм", який вернувся в Україну при зелебобі та знаходиться, як "патріот" під держохороною!

Клован розвів всіх зебобіков, як кошенят-спочатку "патріотам" дав санкції на мудачука і Ко, потім ваті - дав арешт стерненко. Баланс дотриманий. Адже за вову голосували обидві сторони і янелоху треба задовольняти і тих і тих. Десь на тлі непоміченою залишилася провалена вакцинізація та Степашка з помойною вакциною. Не виключаю, що це домовленності с мертветчуками.

Короче Зюзя і тут лоханувся...... Хотів би нагадати, що ані Козак ані мєдвєдчук з Марченко - НЕ сидять за ФІНАНСУВАННЯ ТЕРОРИЗМУ, а мєдвєдчук з Козаком навіть не позбавлені мандатів. Стерненку за 300 гривень та "викрадення людини", зі слів!!!!!!!!, ватного біса-сепарюги з партії російського штибу під назвою "Родина" - 7 років...

І вишенька ще у цьому

Виявляється, Сергія Стерненко судив суддя, який на гачку у зебілів- Попревич з Донецька, який ще до війни був добре відомий на все місто тим, що встановив біля воріт власного будинку величезні бюсти Леніна і Сталіна. Засідання спеціально перенесли на 23 лютого, коли в РФ відзначають "День радянської армії". Зрозуміло, що все це мракобісся не має з правосуддям нічого спільного. У нормальній країні цього любителя ГУЛАГу і сталінщини до суду навіть не підпустили би.

Короче, зелень показала що його вибір - Татаров і антимайдан. І плювати він хотів на патріотів країни. Пам'ятаємо також, що невинний Антоненко сидить вже 2 роки, а Дугарь, Кузьменку та ін. зебіли зламали кар'єру та життя.

"Какая разница"

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.02.2021, 13:52
alexander1964
Автор:
(alexander1964)
Статус:
Эксперт (5207 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть