Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

SHARP`s REVIEW

2021-03-05 17:26 Сарказм – останній притулок оптиміста Актуальні новини одним рядком. Степанов вакцинировался от коронавируса. Он стал первым ... SHARP`s REVIEW

Сарказм – останній притулок оптиміста

Актуальні новини одним рядком.

  • Степанов вакцинировался от коронавируса. Он стал первым украинским чиновником, который сделал прививку от COVID.

    Степанов міг вакцинуватись хоч фізрозчином, хоч глюкозою, хоч морфіном. Коли країною правлять кіношники, все, що ви бачите на екрані, – монтаж і фантазії режисера цієї комедії.

  • Аваков назвал себя ангелом, заявил, что Стерненко – не герой, а сам он не собирается быть премьеров. Ах, да, ещё было: Порошенко, ко-ко-ко…

    А що, Люся вже не справляється з відмазуванням Зєрмака, так на арену випустили нового ангела? Так у цього “ангела” не тільки ріжки стирчать, але й копита видно. Випускайте вже одразу Портнова – головного архангела зеленої влади.

  • Рабинович опубликовал карту без Крыма и Донбасса, а Кива прописался на российском телевидении.

    Поки не буде закону про колаборантів, “руській мір” буди лізти зі всіх щілин. Але тоді й Зеленському доведеться відповідати за концерти у Горлівці та бізнес у Росії.

  • Двух сотрудников посольства Украины в Польше задержали за попытку вывезти на служебном автомобиле валюту, золото и сигареты. В их автобусе было 16 кг золота, 140 тыс. долларов и почти 9 тыс. блоков сигарет общей стоимостью 1,5 млн грн.

    Такого при Порошенку не було – і це я без іронії. А все від того, що зовнішньою політикою наразі займається не МЗС, а ОПУ на чолі з Єрмаком. А дипломатам залишається лише контрабандні цигарки возити.

  • С сегодняшнего дня можно записаться на вакцинацию от коронавируса через портал “Дія”. Когда именно до вас дойдет очередь на прививку, портал не скажет, но пообещает, что с вами свяжутся, как только это станет ясно.

    Майже рік Степанов доповідав по телевізору, що ось-ось… В результаті Україна отримала вакцину останньою в Європі та сумнівної якості. Вже бачу сотні тисяч людей, які вишукались у чергу на цю вакцинацію. Прикладайте краще вже портрети Зеленського до лоба – ефекту буде більше.

  • Национальное агентство по предотвращению коррупции остановило госфинансирование партии “Слуга народа”, так как она нарушила порядок предоставления финансового отчета.

    Як можна зупинити фінансування того, чого ніколи не було? Немає такої партії. Є угрупування поціновувачей “анал-табу”, собак за комуналку, корабєльних сосєн, весільних фотографів та колишніх артистів 95 кварталу, яким Зеленський за державний рахунок надав тимчасову роботу. Навіщо їх ще фінансувати додатково?

  • Дубинский попал в аварию возле города Стрый Львовской области. Он выехал на встречную полосу на трассе Киев-Чоп.

    А мені здається, що то вже не мама полюбляє швидкість, а босс Дубінського. Просто нардеп став токсичним для нього, ось він і позбувається своєї “шістки”. Думаю, ця аварія не остання.

  • Медведчук в интервью ВВС опроверг дружеские отношения с Порошенко, но заявил, что Пётр Алексеевич может стать следующим президентом.

    Які дружні стосунки с цією потворою? Просто в тих складних умовах робилось все для звільнення українських громадян з російського полону. А те, що Порох може стати наступним президентом, ми й без Медведчука знаємо.

  • В Пентагоне назвали условие выделения Украине дополнительных 150 млн дол помощи в 2021 году. Для этого Украина должна добиться прогресса в оборонных реформах.

    А хто буде добиватись, коли міністр оборони і начальник генштабу живуть як кішка з собакою, права рука не знає, що робить ліва, а військовий спікер з ОПУ (Арестович) весь свій запал використовує на матюки та боротьбу з порохоботами?

  • Держдеп заявив, що США через ситуацію з Навальним припиняють співробітництво з РФ у цілій низці сфер. Лавров відповів на це, що Кремль відповість на санкції своїми.

    Вважаю Навального таким же антиукраїнським імперцем, як і Путіна, але за те, що він зробив свій внесок у приниження Ерефії, пропоную встановити глиняний бюст у селі під Києвом, де проживають його родичі.

  • Що стосується «відповіді» Москви, то західні санкції не були б настільки нищівними для Росії, якби вона не запроваджувала у відповідь свої. Прикро тільки, що Байден тепер не зможе відпочити у Сизрані чи Воркуті. Але переживе.

    • Зеленський прищепився від COVID-19 вакциною Oxford/AstraZeneca на передовій.

      Хочу уточнити: нібито вакциною і нібито на передовій.

    З урахуванням того, скільки бреше ця влада, черговий відосик від команди Мендель хай кожен сприймає у міру своєї довіри до гумору 95 кварталу.

    • У Раді встановили сенсорну кнопку – її роботу продемонстрував журналістам голова ВР Дмитро Разумков.

      Ця кнопка давно вже була встановлена – просто нею не користувались. А реанімував її Разумков у власних цілях – щоб досадити моностаду і персонально Зеленському, у яких все частіше не вистачає голосів для результативного голосування.

    Наразі ж є інформація, що Разумков, Гройсман та Кличко ведуть діалог про створення спільного політпроекту – от спікер і підточує монобільшість зсередини.

    • «ЄС» та «Голос» вимагають створити ТСК у справі «вагнерівців».

      Люся Арестович договорився до того, що це Порошенко «злив» інформацію по «вагнерівцях», хоча до цього стверджував, що такої операції не було взагалі.

    Зелені як чорта бояться правди, а тому треба й надалі бити їх у слабке місце – це як кіл забивати у всяку нечисть. А Люся… Люся – акторка, який текст їй дадуть озвучувати, такий й белькоче.

    • «Слуга народу» вирішила створити «Зе!Молодіжку».

      Вже були «молоді регіони» – спитайте у Разумкова. Так і уявляю собі, як Мендель пов’язує дітям зелені краватки, а Богдан Яременко (анал-табу) проводить з ними уроки моралі. Тьфу…

    • Аваков не бачить підстав для санкцій проти Порошенка.

      Це він соломку для себе стелить. Коли зміниться влада, Аваков (хоч він і ангел) відповідатиме багато за що, але головне – за своїх тітушок та тримання під вартою Ріффа, Кузьменко та інших патріотів. А Порошенко не злопам’ятний. Просто злий, і пам’ять у нього чудова.

    • Шарія внесено до бази розшуку МВС.

      Парадокс. Зеленський, який оточив себе єрмаками, татаровими, бужанськими, венедіктовими та подоляками, робить вигляд, що переслідує їх єдинокровного брата Шарія. Це гра така?

    • У ЦАР розбився вертоліт з російськими найманцями.

      Ще один військовий загін на гелікоптері вже ніколи не прилетить в Україну «асвабаждать русскоязичних». Амінь.

    Проте нам своє робити, на себе сподіватись і пам’ятати, що такі слова як «доля», «карма» та «обставини» дуже зручні для тих, хто не приймає рішень, а лише шукає собі чергового месію. Шануймося!

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    05.03.2021, 17:26
    05.03.2021, 17:26
    363439 1 kna
    auto-251
    Автор:
    Статус:
    Старожил (842 комментария)
    Подписчиков:
    1
    Медали:

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть