Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ДУМКА: Що зараз відбувається з ДК?

2010-08-02 14:36 Давно хотів написати про ситуацію, яка склалася навколо Динамо на даний час. Я болільник ДК із ...

Давно хотів написати про ситуацію, яка склалася навколо Динамо на даний час. Я болільник ДК із середнім стажем - від першої половини 80-х. Найперше хотів проявити солідарність   з багатьма на сайті!!!
Боляче, що в грі команди нормальний креатив з’являється лише час від часу, втомлюють ніби то контроль мяча ( інколи якийсь дуже скучний), але без цікавого загострення гри в атаці. Особливо турбує ситуація в захисті, де постійно з’являються дірки (при чому з посередніми командами)!!!
З огляду на це в середовищі болільників Динамо звучать, м’яко кажучи:)) репліки незадоволення і звернені вони в основному в бік В.Г.Г. Ви запитаєте, а куди їх ще відсилати? Він у відповіді за все!!!Все справді так. Звичайно після трьох важливиз перемог (Мелаліст, Гент і Севастополь), народ трохи притих, але чи на довго? Думаю питання зміни тренера може знову виплисти на поверхню після першого ж спотикання. Але я б запропонував уявити, звичайно гіпотетично!!!, що президент після гри з Оболонню делікатно "просить" Газаева. Що відбувається? Майже за рік сформована приблизно на 70% команда з інших гравців. Відбулася досить приснойна комплектація команди. Чесно кажучи, аж захвилювався такою конкуренцією у всіх ланках. При Газаєві розкрилися НАШІ хлопці: Хачеріді, Гармаш, Ярмоленко, Зозуля, надіюся на підході Калитвінцев. Не можна не погодитись, що цього ми не помічали раніше, при всій моїй любові і повазі до тренерів-екс-динамівців. Рівно ж ведеться, як на мене, не найгірша селекційна робота. Правда, Газаєву не зовсім вдається, принаймні мені так здається, підтримувати ідеальний мікроклімат у команді. Але уявімо собі, що Ігор Михайлович раптом почув !глас народу" з сайту і знову зміна тренера (при чому на початку евро-сезону ДК). Мені здається, що такий крок робити було б рівер з "моста і в воду"!!!
Перше питання: КОГО В ТРЕНЕРИ???
Візьмем персон з екс-динамівців. КОГО???
Михайличенка, Блохіна, Буряка, Сабо, молодих Калітвінцева, Максимова, можливо ще як на мене досить цікавого Гусина???
Кого з них? Михайличенко, при всій повазі нічого серьйозного, як тренер не показав. Блохін? Так, він здійснив певний подвиг зі збірною і все! А потім - нічого в "Москві". Далі, досить я б сказав, непрості відносини з гравцями і з керівництвом клубу. На МІЙ погляд, Олегу Володимировичу просто так часто бракує простого такту і звичайного професійного авторитету. Калітвінцев, як тренер почав не погано, Максимов теж, тож у найближчому майбутньому я хотів би обох бачити в рідному Динамо. Але чи є сенс запрошувати їх зараз, чи почекати поки вони "спечуться". Був би радий бачити в ДК Маркевича. Здайомий з ним давно -  повірте, він класний тренер, класна людина, сімянин, друг...і т.д, але він занятий зараз і то надійно!!! Хто ще?????
Далі, з дальнього і ближнього зарубіжжя!!!
Хто? Мені подобається Бердиєв, ще трохи Гаджиєв. Більше не бачу. З заходу. Хто ЗМОЖЕ І ХТО СХОЧЕ ДО НАС ПРИЇХАТИ ЗАРАЗ? Давайте мовчки подумаємо на самоті!Без емоцій, раціонально! Ок? Може хтось подасть наступну тему в блозі для дискусії на форумі.
Не можна не погодитись, що минулого року ДК в ЛЧ виглядало не зле і могли б навіть  при певній долі везіння вийте з СУПЕР-СКЛАДНОЇ  групи. Дві команди, які дійшли до півфіналу і друга виграла ЛЧ!!!
Цілком  зрозуміло, що навіть самого Газзаева ЗАРАЗ не влаштовує ще малюнок гри команди, яку він очікує. Але це ще не означає, що вся вина в «вусах». Наприклад, уявім собі, ГІПОТЕТИЧНО, що Шева не забив би з Гентом гола. А скільки він можливостів мав??? Звичайно він просто унікально відпрацьовує, але забити може набагато більше Важко полічити!Дозволю собі додати, що є ще і момент ВЕЗІННЯ. Мабуть воно в руках  Божих
Висновок: давайте спокійно подумати, чи не дати можливість почекати з поспішними висновками.
Тим більше мене особисто дуже сильно ображають вислови, які все звалюють ВИКЛЮЧНО на тренера.Принаймі команда буде на рівних з хорошими євроклубами - це точно!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.08.2010, 14:36
02.08.2010, 14:36
36355 0
Huan
Автор:
(Huan)
Статус:
Опытный писатель (377 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Монца Лацио 0 : 1   4 мая 19:00
Чемпионат Англии Ман.Сити Вулверхэмптон - : - 4 мая 19:30
Чемпионат Испании Жирона Барселона - : - 4 мая 19:30
Чемпионат Германии Кельн Фрайбург - : - 4 мая 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть