Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Такі різні 1:1. Але перемоги ще попереду.

2021-03-29 02:16 Спустошення зараз на душі... Емоції аж розривають мене. І я звісно зараз злий, що не змогли ...

Спустошення зараз на душі...

Емоції аж розривають мене. І я звісно зараз злий, що не змогли перемогти фінів. Але я не буду, і ніколи цього не робитиму, поливати брудом свою рідну Збірну, на відміну від усіх тих, хто зараз насолоджується цією нічією... :(

Але нічого страшного та смертельного не сталося.

Ніхто не помер. Усі живі. Це головне.

І ніхто і не казав, що буде легко з фінами....... Після матчу виступав Андрій Миколайович, і звісно видно у нього спустошення в очах. Сам він розуміє, що сьогодні втратили 2 важливі очки.

Привчив нас Андрій Миколайович до перемог над усілякими сербіями 5:0, португаліями та іспаніями, і тепер, коли втратили очки з міцненькими фінами, які також потрапили на ЄВРО, то це ми сприймаємо, як вирок. Ну от неможливо вигравати усі матчі та в усіх.

Якже мене бісить коментарі, де типу "вболівальники" Збірної України тупо ллють лайно на Збірну та отримують від цього кайф :((( Які ж ви тоді вболівальники ?! Ви тупо хейтери Збірної, які шукають будь-який привід, щоб облити її лайном.

З Францією зіграли унічію 1:1. І учора зіграли унічію 1:1. Але ж які вони різні ці нічії. Бо нічію у гостях з діючими Чемпіонами Світу важко порівняти з нічією вдома з средняком. Абсолютно різні емоції та сприйняття реальності.

Усі ми знали, що "йолопуккі" дуже вперті та нахабні, у гарному сенсі цього слова, гравці. Але були думки, що перемогу ми зможемо вирвати. Але коли з перших хвилин фіни почали нас "возити" мордою по газону, то неготові були наші гравці до цього.

Андрій Миколайвич, як він каже, хоч і змінив трохи схему, але вона учора геть не спрацювала. Фіни усе перекривали. І наші гравці геть не розуміли спочатку, як ту стіну пробити. Але поступово з'явилися і комбінації, і удари... Не вистачало лише голів...

Треба визнати, що однією з помилок Шеви був вихід на поле голден-бою, після якого ми грали вменьшості. Незважаючі на забитий гол за Зіріну України, для мене аморалєс залишиться зайвим, як і Коваленко.

По гравцям, то Зінченко дуже учора розчарував. Усе робив надто повільно. А після 70-ої хвилини ледь ноги пересував по полю. Не заслуговує він капітанську пов'язку на руці. А Малина зіграв трішки краще, бо саме він відбирав м'яч та біг до воротах, щоб завдати ударів. У Яремчука було багато боротьби. Але він сьогодні був не надто непомітний.

Особливо мене нервувало, це коли Зіна з Малиною грала мід собою п'ятами, і нікого навколо себе не помічали :( Ви ж граєте у команді, а не самі...

Непомітиним був Миколенко, як і Зубков. Але потім у Зубкова почало щось виходити попереду, але ж його реалізація, це ж....

Один з найкращих був Караваєв. Дві гольовіх в останніх двох матчах.

І знов стосовно Коваленка. Його роль він виконує на полі ?! За що він взагалі викликається до Збірної ?!

...І все ж таки , напевно, нічія справедливий разунок матчу, судячі з того, як розвивалися події на полі. Хоча ми могли і повинні були перемагати.

Це лише початок, і попереду ще 6 матчів. Боротьба триває. І от ніхто не знає напевно, що Франція десь не втратить очки... Головне у майбутньому своїх очок не втрачати.

Завжди, повторюю, практично завжди, наша Збірна не вдало грали два матчі поспіль. А тут три матчі поспіль за тиждень. Не позадриш Андрію Миколайвичу.

Тут ми якби готуємося до ЄВРО-2020, але ж і на ЧС-2022 якби хочемо потрапити.

І у настуному матчі з казахами, нічію вже не пробачять. Там необхідна повна ребілітація з якумого впевнінішою перемогою.

Віримо у Збірну, незважаючи на хейтеріВ та усі обставини.

З повагою, Володимир (десь у бункері на Вашингтонщині) ;)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.03.2021, 02:16
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть