Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ФІНіта ля комедія.

2021-03-29 15:57 Зіпсований вечір, втрачені шанси, спроба аналітиків знайти причини. Марно все. Бо стабільності, ознаки класу, мені досі ...

Зіпсований вечір, втрачені шанси, спроба аналітиків знайти причини. Марно все. Бо стабільності, ознаки класу, мені досі не видно.

Невже в українському футболі(!) не знайшлося єдиного опорного півзахисника, окрім Макаренка ( за відсутності Степана з Сидором)? Шева, ну як так, нехай команда розгубилася, але ж в тебе є ( мусить бути) тренерський досвід.

Не стану давати оцінку Коваленку, проте руйнувати атаки він не здатен, від слова зовсім.

Авантюра в кінцівці матчу була покарана, 2 з 3 заміни креативу не додали, захист не зміцнили, а вже ж в першому таймі спалахували, якщо не пожежі, то маленькі вогники, хіба не так? До речі, три центральних захисники проти фінів, що це було? Чи ми автобус перед Євро награємо, чи Фінляндія = Франція? Може була задумка, що один цз, а саме бідолашний Миколенко, ходитиме в атаку?

Воно так і було, втім, 39 на двох роки рано чи пізно повинні були привезти від психологічної втоми. Ось і гримнуло -прикро, що там, де мусили взяти 3 очки.

Вчора я написав, що у Шеви "пунктик" щодо нинішніх і колишніх футболістів Шахтаря. Не відмовляюся. Соболь, на мою думку, зіграв погано, Коваленко взагалі не по позиції заміна, Марлос нічого особливого не показав, хоча чекали - проти французів не грав, до речі як і Соболь, а рити землю в захисті не його (Марлоса) амплуа. добре що хоч Мораес забив, шкода, що не двічі.

Ось так, ніби нічого ще не втрачено, проте мої реалії полягають в боротьбі нашої команди за 2 місце.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.03.2021, 15:57
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7447 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть