Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Від Франції до Казахстану. Або треба знов стати командою !

2021-04-01 01:20 Зараз в усіх нас просто шок від того результату, який здобула Збірна України ;( Такого результату ...

Зараз в усіх нас просто шок від того результату, який здобула Збірна України ;( Такого результату усі ми однозначно не чекали.

Зараз усі на емоціях, але як можна зіграти з аутсайдером 1:1 у себе вдома ?! Здобули важливу нічію з Чемпіонами Світу, а потім нічія з фінами, а зараз нічія з аутсайдером...

. Невже у Збірної почався глибокий спад ? І це усе за 2,5 місяці до ЄВРО.

Андрій Миколайович взяв усю провину на себе. І це правильно. Напевно ж не варто постійно змінювати схеми кожен раз в офіційних матчах ?!

І треба було ці два матчі грати у Львові, а не переносити їх. І мали б зараз 7 очок.

Ця нічія повинна спустити усіх нас на землю, як сказав Роман Яремчук. І кожен повинен розібратися сам у собі, чому ми дійшли до такого, як нічія з аутсайдером ?!

Якщо я правильно зрозумів Шеву, то нашій Збірній знов треба стати командою, яку ми бачили під час відбору на ЄВРО-2020, де наша Збірна дарувала нам виключно свято.

Сиджу і думаю, а що могло сподобатися у матчі з казахами ? Хіба що статистика сподобалася та 22 удари. Але де ж реалізація ? Наша стара хвороба.

Дуже не сподобалося, як наші гравці почали повільно грати у другому таймі. Ну усе надто повільно - рухи, паси та забігання.

Дуже розчарував Зінченко, як Капітан так і своєю грою. Усе робив по-піжонські. А другому таймі взагалі виблискував лише епізодами.

Малиновський трохи краще, але постійно намагався обіграти увесь Казахстан, щоб завести м'яч у ворота. Індивідуаліст одним словом.

Хтось там горланив про аморалєса ? Повний нуль. Повне гальмо. Лише заважав на полі. Як можна змарнувати стільки моментів ?!

Яремчук нарешті знов забив. Але це мало додало радості.

Навіть не врятувало нашу Збірну вихід Добвика. Але у нього у моментів не було.

Ця нічія рівноцінна поразці, бо щоб там не казали, але казахів ми повинні обігрувати будь-яким складом.

Які перпективі у нашої Збірної ?! Тут головне не зіграти 1:1 ще й з боснійцями для повного комплекту ;) Вибачте за чорний гумор.

Шанси на друге місце ми не втратили. Усе у наших ногах. Лише від наших гравців залежить тепер, чи потрапимо ми до плей-офф. Але до цього ми повернемося восени.

Хоча ось думаєш, а боснійці вже показали з французами, що не так то і легко їх обіграти. Хоча якщо хочемо на ЧС, то забов'язані у наступних матчах перемагати і Боснію, і Фінляндію та Казахстан. Головне дістатися до плей-офф. Але до цього ще далеко.

І хлопці ! Звертаюся до вас !

Зберіться нарешті. Обдумайте усе, що сталося за останні 3 гри. Розберіться у собі. Ви ж захищаєте честь та прапор країни. Не можна так з нами, вболівальниками та країною.

Де ділася та Збірна, яка пермагала Сербію 5:0, діючих Чемпіонів Європи Португалію 2:1 та змогла обіграти Іспанію 1:0 ?

І провина у дввох нічіх з Фінляндією та Казахстаном також лежить на мені, а також на усіх нас. Перехвалили ми надто нашу Збірну після нічієї у Парижі. А тепер "маємо те, що маємо". Але життя не зупиняється.

Андрій Миколайович та гравці проаналізують усе, що сталося. І за півтори місяці новий збір Збірної, де наша Головна команда почне підготовку до ЄВРО-2020, де помилки вже важко буде пробачити. Ось там тоді вже необхідно буде спитати з тренера та гравців за результат.

Тепер чекаємо товарських матчів та самого ЄВРО-2020, де хочеться нарешті вийти з групи !!!

З повагою до усіх, Володимир (Луганськ, Україна) !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.04.2021, 01:20
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть