Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

500 днів "па пріколу"

2021-04-30 21:32 Накінець, почну з позитивних новин. Антоненко після 500+ днів у СІЗО відпустили під домашній арешт. Не ...

Накінець, почну з позитивних новин.

Антоненко після 500+ днів у СІЗО відпустили під домашній арешт. Не знаю, що здохло у зелебоби та авякяна, може очечко вже жим-жим, але він на разі Слава Богу на свободі.

На днях у Твіттері писали, що комісія у Європарламенті визнала Антоненко, Кузьменко, Дугарь політичними в'язнями.

Можливо, це і стало причиною того, що фраєра-порношути трохи здали назад.

Наступний крок- зняття обвинувачення! А далі вимога вибачення Зеленського за наклеп і компенсація за фізичну і моральну шкоду!

Чортові виродки тільки познущалися над патріотами, які воювали на фронті, поки рояліст відплясував на масковії. Затримання цих людей, абсолютно без ніяких доказів - це ще один пункт в списку злочинів янєлоха, авякяна, ока гасударєва та їх поплічників.

Думаю, що бобік з авякяном буде по Закону відповідати за це ганебне обвинувачення та ще й до до суду!!!!!, що немислиме в цивілізованній країні на піар-акції по "встановленню винних у вбивстві Шеремета" незалежно від того, хто стане наступним президентом.

Пам'ятаємо цю картинку

https://gordonua.com/img/article/15177/74_tn.jpg?v1599768838https://gordonua.com/img/article/15177/74_tn.jpg?v1599768838

Короче, поплила зелена мерзота. На часі поїзд з вагнерівцями вже сигнал подає) Та й за заглядання у очі та паплюження держави треба буде відповідати. Чим ближче до кінця президентства, ти міцніше зашморг на куриній шийці відвертого Зебіла. Скоро оточення, типа зЕрмаків почне щезати.... Веселощі тільки починаються.

Може мабудь тому найвеличніший мостить " пути отхода" та з упертістю барана шукає зустрічі з путєним?

Та старина Блінкен ось-ось завітає. Позавчорашні діла по Джуліані та його конфісковані компи та смартфони тягнуть увагу до Дєрьмака і Деркача та ін. Також буде розмова по поводу Бєні та його єкстрадиції в США. Якщо зебіл і тут протупить та виріше кидонуть, то буде несолодко усім нам, йому це не пробачать, хоч там вже все знають про квартальних шутів та хто вони насправді.

До речі, справа Чауса набирає оберти....Санду вирішила звернутися до Вікторії Нуланд та англійців з проханнями розслідувати справу викрадення його с территорії Молдови. Там хлопці сер'єзні та розкриють усю злочинну діяльність бобіків на территорії Молдови, та де він, якщо живий.....А може зебіли зробили з нього Гонгадзе-2????? Тоді труба "делу")

Скоро Белінги будуть другу серію під назвою Чаус знімати........Але чекаємо поки що на першу по Вагнергейту.

За вікном вже Весна

Нині П'ятниця Страсна

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.04.2021, 21:32
alexander1964
Автор:
(alexander1964)
Статус:
Эксперт (5207 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург 0 : 1   19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Атлетик Гранада - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть