Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нідерланди - Україна. Зняли прокляття та дивимось у майбутнє з позитивом !

2021-06-14 03:08 Це був найскравіший матч на ЄВРО на данний момент !!! І я хочу подякувати за це ... Нідерланди - Україна. Зняли прокляття та дивимось у майбутнє з позитивом !

Це був найскравіший матч на ЄВРО на данний момент !!! І я хочу подякувати за це усій Команді, а також нашим вболівальникам, яких добре було чутно на трибунах.

А усі хейтери Збірної та Шеви, нехай помовчуть. Бо не кожна Збірна, яка приїжджає у гості до Нідерландів, зможе забити 2 м'ячи та здійснити неймовірний камбек. А нашій Збірній це вдалося. Хоча прикро, аж до сліз, що не втримали нічію. І я всеодно вважаю, що це просто тупо, коли гранди грають матчі ЄВРО у себе вдома за пристуності власних глядачів.

І нагадаю, що до цього матчу, наша Збірна в останніх 5 матчах на ЄВРО, програла усі 5, і при цьому не змогла забити жодного !!! голу ;( І нарешті Яромола з Яремчуком перервали цю безгольову і зачаровану серію та забили.

І учора був напевно найоптимальніший стартовий склад Збірної, який ми усі так хотіли побачити.

Ну як не опладувати Бущаніщу, за грою якого спостерігав його друг Буфоніще ;) Бущан навіть стає кумиром для Буффона ;) 5 неймовірних сейвів Бущана у першому таймі врятували Збірну від ймовірного розгрому.

І як не опалдувати Андрієві Ярмолі за його працездатність та його цукерочку у вигляді найкращого напевно та найкрасивішого голу на цьому ЄВРО. Ось хто повинен бути справжнім Капітаном, а не розпіарнний Зінченко, який учора дуже розчарував разом з Малиною. І цікаво, що усі знають давно, як Ярмола забиває свої голи, але він знов дивує усю Європу.

Якщо Малина хоча б трохи компесує свою невдалу гру гольовою передачею на Яремчука, то що позитивного можна занести Зіні ? Здійснив 6 !!! грубих помилок, а також прийняв участь у двох голах Нідерландів у наші ворота. Пишатися особливо нічим. І Шеві завтра треба провести серйозну розмову з Зіною та Малиною. Так грати не можна.

І виходить, що запасний півзахисник Вест Гему зіграв краще , аніж основні гравці МанСіті та Аталанти. І це факт.

І можна відміти Яремчука, який робив багато чорної роботи, чипляючись за кожен м'яч і відбираючі його у суперника. І у потрібний момент, Роман забив гол, чим так засмутив місцевих хейтерів ;)

А стостовно Миколенка, то чого приховувати, що у двох голах є і його провина. Дуже невдалий матч для Миколенка. Забарний старався так само, як і Матвієнко. Також мждна відмітити наполегливість Караваєва. А ось Сидорчук робив усе, що міг, доки були сили.

Вихід Марлоса - це звісно помилка. Якщо реально дивитися на речі, то він ледь 45 хвилин витримав. Не тягне вже навіть один тайм. І дуже невчасна трапилася травма Зубкова. Здоров'я йоому ! Хоча Циганков міг би замінити Зубкова, якби був повністю здоровий.

Якщо розділити цей матч на перший та другий тайм, то виходить:

  • перший тайм нас сильно пресували, і якби не Бущаніще, то ми могли б пропустити і 7 голів, а також у перші 5 хвилин мали моменти, щоб двічі забити.

  • другий тайм можна розділити на 2 голи у наші ворота, а також проявлений характер та два голи від Ярмоли та Яремчука, а також 3-ій пропущений, який нас добив.

І для мене ця гра додала оптимізму, що можна грати з такими грандами, як Нідерланди. І хоч вбийте, але ці Нідерланди можна було навіть перемагати. Вони не здалися такими непереможними.

У нас ще два матчі, на які ми покладаємо великі надії. І якщо судити по грі Австрія - Північна Македонія, то намучаємося ми у наступній грі з македонцями, а потім і з австрійцями. Але відступати немає куди.

І сподіваюсь, що до матчу з Півнчіною Македонією, на поле зможе вийти нас Джокер - Віктор Циганков.

І от правильно Андрій Ярмоленко сказав, що нічого страшного не відбулося.

Не здаємося і боримося далі ! Усе у наших руках, ногах, а також головах ;)

Слава Україні !

Брюс, Луганськ (Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.06.2021, 03:08
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть