Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Збірна одна! Іншої ми не маємо!!!

2021-06-15 10:36 Вітаю всіх небайдужих! Перший матч нашої збірної викликав купу різних емоцій. Але гра відбулась, і це ...

Вітаю всіх небайдужих!

Перший матч нашої збірної викликав купу різних емоцій. Але гра відбулась, і це вже історія. Зараз потрібно розібратись що сталось, зробити висновки і внести корективи, але я для себе виділив кілька вкрай негативних моментів, які на мою думку впливають, або можуть вплинути на подальший розвиток подій:

  1. ТРЕНЕР.

Дуже не сподобався після матчу Шевченко. Не визнав не лише власних помилок, та невдалих рішень тренерського штабу, а ще розповів нам-бовдурам-вболівальникам про начеб-то дуже корисну гру Марлоса.
  • ВБОЛІВАЛЬНИКИ. Вкрай не приємно (для мене особисто) читати випади фанів "Шахтаря" на гравців "Динамо", і навпаки. Коли обгрунтована критика (Миколенко помилився, або Марлос зіграв невдало) це одне, а от коли пишуть, що замість Бущана потрібно було ставити Трубіна, або замість Матвієнко - Попова, це вже якось схоже на дурню. Потрібно розуміти, що ми зараз на цей місяць одна команда! ЗБІРНА УКРАЇНИ!!!! Яскравий приклад був у фільмі "Легенда №17" після гри на Олімпіаді з шведами. Хто дивився - зрозуміє))))

  • І на завершення. Ніхто не знає, про що думає наш тренерський штаб. Як казав мій дід:"Голова - не баняк, в неї не заглянеш". Звичайно, що нам (і мені теж) після гри, та й навіть під час неї, було зрозуміло, що Марлоса випускати так рано не потрібно. Що Сидорчука та Яремчука потрібно було змінювати псля того, як зрівняли рахунок. А от Андрій Миколайович та його штаб діяв зовсім інакше, і має на те абсолютно право. Наша справа вболівати і підтримувати збірну! Іншої ми не маємо!!!!

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    15.06.2021, 10:36
    15.06.2021, 10:36
    369711 3 BruceWillis, Borya111, sieben
    wild_ice
    Автор:
    (wild_ice)
    Статус:
    Старожил (685 комментариев)
    Подписчиков:
    0
    Медали:
    Топ-матчи
    Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
    Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
    Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть