Жага до перемоги б"є класс.

Темы:
Украинский футбол

Відразу після перемоги Олександрії над Шахтарем Де Дзерби спали на думку слова Тараса Бульби: ну що, синку, допомогли тобі твої ляхи? Це я про багатомільйонні трансфери донецької команди і про залучення іноземного тренера. В кінці кінців в футбол грають не гроші, а живі люди. А виграє та команда, яка більше прагне до цієї перемоги.

Олександрія дала зрозуміти, що ця першість в Україні буде дуже цікавою і що наших вітчизняних грандів можна сміливо обігрувати, обравши вірну тактику на гру. А тактика в таких матчах дуже проста - надійна оборона і влучна контратака.

Слухаю зараз єкспертів, які не можуть нарадуватись голу Корнієнка - чьотко розіграна комбінація, на швидкості, гол. І все! Але захист Шахтаря сварять по серйозному, в тому числі і Трубіна. Дуже співчувають Де Дзербі. Дісталось молодому Мудрику. Експерти Грачов і Морозов вважають, що Мудрик гру провалив і не тягне на те, щоб грати в основі Шахтаря. Коротше, екперти знайшли собі такого цапа відбувайла. Морозов побачив пенальті на Траоре, яке судья чомусь не помітив. Від себе скажу - порушував правила Траоре, потягнувши захисника Олексадрії за руку, завалившись разом з ним.

На відміну від експертів Де Дзербі сказав прямо: зіграли х...во! Коротко і зрозуміло рубанув, як істинний італієць. Про суперника ні хорошого слова, ні поганого не сказав.

Олексадрія зіграла просто, як книжка пише - міцний захист + контратака. Динамівцям на замітку: шахтарську тактику навали і навісів в майбутньому матчі з Олександрією не застосовувати. Всім гравцям Динамо терміново передивитись нарізки від "Седого" про Рональдіньо і Зідана. Такі команди можна здолати за рахунок індивідуальної майстерності.

А в підсумку, подякуємо Олександрії за те, що сьогодні її гравці показали, як порядок б"є клас і перемагає великі гроші. Побажаємо олександрійцям і в майбутньому таких же перемог над своїми суперниками, як і сьогодні. Звичайно, це побажання не стосується Динамо, бо Динамо вміє бити не тільки клас, але й порядок.

Автор: (Leonard)

Статус: Эксперт (11973 комментария)

Подписчиков: 6

10 комментариев
Лучший комментарий
  • Володимир: з Динамо назавжди(gvaavg) - Эксперт
    08.08.2021 11:44
    Не варто робити поспішні висновки. Це ж тільки початок ЧУ - "хто є ху" в ньому покаже час. А те, що "багатомільйонні вливання" рижого в кротовню поки що не дали ефекту - може бути і тимчасовим явищем. Хоча, надіюся, що гроші він потрати даремно, і ця нова "когорта бразильян і Ко" з "генієм з Сассуоло" нічого путнього навіть в ЧУ зробити не зможе. Але то поки що - надії. Хочеться, щоб так і було. А констатувати факт можна буде з більшою чи меншою достовірністю перед зимовою перервою.
    • 4
Комментировать