Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Жага до перемоги б"є класс.

2021-08-07 22:14 Відразу після перемоги Олександрії над Шахтарем Де Дзерби спали на думку слова Тараса Бульби: ну що, ...

Відразу після перемоги Олександрії над Шахтарем Де Дзерби спали на думку слова Тараса Бульби: ну що, синку, допомогли тобі твої ляхи? Це я про багатомільйонні трансфери донецької команди і про залучення іноземного тренера. В кінці кінців в футбол грають не гроші, а живі люди. А виграє та команда, яка більше прагне до цієї перемоги.

Олександрія дала зрозуміти, що ця першість в Україні буде дуже цікавою і що наших вітчизняних грандів можна сміливо обігрувати, обравши вірну тактику на гру. А тактика в таких матчах дуже проста - надійна оборона і влучна контратака.

Слухаю зараз єкспертів, які не можуть нарадуватись голу Корнієнка - чьотко розіграна комбінація, на швидкості, гол. І все! Але захист Шахтаря сварять по серйозному, в тому числі і Трубіна. Дуже співчувають Де Дзербі. Дісталось молодому Мудрику. Експерти Грачов і Морозов вважають, що Мудрик гру провалив і не тягне на те, щоб грати в основі Шахтаря. Коротше, екперти знайшли собі такого цапа відбувайла. Морозов побачив пенальті на Траоре, яке судья чомусь не помітив. Від себе скажу - порушував правила Траоре, потягнувши захисника Олексадрії за руку, завалившись разом з ним.

На відміну від експертів Де Дзербі сказав прямо: зіграли х...во! Коротко і зрозуміло рубанув, як істинний італієць. Про суперника ні хорошого слова, ні поганого не сказав.

Олексадрія зіграла просто, як книжка пише - міцний захист + контратака. Динамівцям на замітку: шахтарську тактику навали і навісів в майбутньому матчі з Олександрією не застосовувати. Всім гравцям Динамо терміново передивитись нарізки від "Седого" про Рональдіньо і Зідана. Такі команди можна здолати за рахунок індивідуальної майстерності.

А в підсумку, подякуємо Олександрії за те, що сьогодні її гравці показали, як порядок б"є клас і перемагає великі гроші. Побажаємо олександрійцям і в майбутньому таких же перемог над своїми суперниками, як і сьогодні. Звичайно, це побажання не стосується Динамо, бо Динамо вміє бити не тільки клас, але й порядок.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.08.2021, 22:14
Leonard
Автор:
(Leonard)
Статус:
Эксперт (11969 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть