Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Данілов заперечує слова Маркевича, що його структура займається свавіллям

2010-08-15 16:13 Президент української Прем'єр-ліги Віталій Данілов пояснив головному тренеру збірної України Мирону Маркевичу, чому матчі "Карпат" та ...

Президент української Прем'єр-ліги Віталій Данілов пояснив головному тренеру збірної України Мирону Маркевичу, чому матчі "Карпат" та "Дніпра" призначили на понеділок, 30 серпня. Про це 2012ua.net повідомили у прес-службі ПЛ.

"У Регламенті ФФУ зі статусу і трансферу футболістів чітко вказано, що гравці збірної мають прибути у розташування команди напередодні товариського матчу як мінімум за 48 годин до нього. У розпорядженні Маркевича − чотири дні. Чому головний тренер збірної не дбає, наприклад, про футболістів «Дніпра»? Чому вони мають грати через два дні на третій, а збірна взагалі через п’ять − на шостий? Та метушня, що здійнялася Маркевичем навколо ігор у понеділок, виглядає несерйозно. Нинішній календар перед початком сезону був затверджений ФФУ і завізований представником національної збірної. Там початок збору встановлений на 31 серпня. Якщо Маркевич у статусі клубного тренера вважає, що «Металіст» з легкістю подолає стиковий раунд Ліги Європи, то для «Дніпра» і «Карпат» матчі-відповіді можуть носити характер вирішальних і відібрати у футболістів чимало сил. До того ж команда Безсонова гратиме на виїзді, лише у п’ятницю повернеться додому. А вже у неділю матч Чемпіонату? Не потрібно бути докою у тренувальному процесі, щоб побачити хибність саме позиції тренерів збірної", - повідомив Данілов.

Нагадаємо, дати проведення матчів 8-го туру "Карпати" - "Волинь" і "Дніпро" - "Металург" (Донецьк) дирекція Прем’єр-ліги призначила на 30 серпня - день, в який стартує черговий тренувальний збір національної команди України. Дане рішення викликало обурення у наставника синьо-жовтих Мирона Маркевича.

"Те, що відбувається, інакше як свавіллям не назвеш. Іншого слова не підберу. Виходить, хто що хоче - те й робить. Два роки поспіль, граючи в Кубку УЄФА, ми наполегливо просили перенести гри "Металіста" в чемпіонаті. Але нам ніхто цього не дозволяв! Якщо всі клуби в рівних умовах - значить, так тому і бути. Це стосується і "Карпат", і "Дніпра", - говорить коуч.

Він зазначив, що 30 серпня збірна України розпочне свій збір, і кожен день для команди має вкрай важливе значення.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.08.2010, 16:13
15.08.2010, 16:13
37297 0
fanat_kiev
Автор:
(fanat_kiev)
Статус:
Начинающий писатель (51 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига чемпионов Реал Бавария 2 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Колос Заря - : - 9 мая 15:30
Лига Европы Аталанта Марсель - : - 9 мая 22:00
Байер Рома - : - 9 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть