Тунец вышел на поле без лозунга "Слава Україні" на форме

Темы:
Евгений Селезнев

Кто нибудь в Украине еще скажет хоть что нибудь в оправдание "кормильца"? Этот недофутболист выходит в ОФИЦИАЛЬНОМ матче БЕЗ установленных логотипов! Назвать это недоразумение цензурными словами не поворачивается язык. И попытки Миная отмазать кормильца выглядят смешно! Вот заявление клуба: "В матчі "Минаю" з "Шахтарем", який відбувся в неділю, 29 серпня, і який закінчився внічию 1:1, виникло непорозуміння з футболкою форварда команди Євгена Селезньова.

ФК "Минай" з усією відповідальністю заявляє, що усі маніпуляційні повідомлення у ЗМІ стосовно причетності футболіста до зникнення відповідного надпису на футболці – беззмістовні. Справа в тому, що ігрову футболку Селезньова через певні непередбачувані обставини довелося оперативно замінити в день гри. Виробник форми, за що висловлюємо йому подяку, надіслав нову форму, щоб футболіст зміг вийти в ній на поле у матчі з "Шахтарем". Проте відповідальні за екіпірування працівники клубу, на жаль, не проконтролювали наявність усіх необхідних логотипів та наліпок на формі. Відтак Євген вийшов на поле у футболці без шеврону "Слава Україні". "Минай" готовий понести штрафні санкції щодо цієї ситуації, а всі відповідальні понесуть покарання", - написано в офіційній заяві закарпатського клубу. Очередное позорище!

Автор: (vaha)

Статус: Наставник (2936 комментариев)

Подписчиков: 0

8 комментариев
Лучший комментарий
  • Mikhail Misha77(misha77) - Старожил
    29.08.2021 23:26
    Дрогой автор. Своим блогом вы мне напоминаете моего сержанта в армии. Никакой симпатии к Селезневу не испытываю, но не думаю , что футболист должен осматривать футболки перед каждым матчем на предмет шевронов и нашивок. Или что там в регламенте прописано?
    • 6
Комментировать