Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Платіні підтвердив проведення Євро-2012 у форматі 4х4

2010-08-27 00:29 Президент Європейського футбольного Союзу (УЄФА) Мішель Платіні заявив про позитивні зміни у підготовці до Євро-2012. За ...

Президент Європейського футбольного Союзу (УЄФА) Мішель Платіні заявив про позитивні зміни у підготовці до Євро-2012. За його словами, сьогодні вже з'являється впевненість, що матчі чемпіонату пройдуть на чотирьох польських та чотирьох українських стадіонах, інформує AFP.

«Можна вважати, що турнір відбудеться на чотирьох стадіонах у Польщі та чотирьох стадіонах в Україні, а в жовтні буде визначено остаточний календар змагань», - заявив Мішель Платіні у четвер, 26 серпня, в Монако.

У квітні цього року керівник УЄФА дав Україні два місяці для того, щоб довести, що ліквідувати відставання у підготовці до чемпіонату цілком реально. Нині ж мсьє Платіні налаштований оптимістично. «Можна вважати, що немає жодних ультиматумів», - говорить він.

Мішель Платіні також підкреслив, що незважаючи на те, що обидві країни не мають належного досвіду в організації подібних подій, сьогодні можна говорити про покращення стану підготовки до турніру. «Будуються стадіони, дороги, але ці країни потребують допомоги екпертів. Харківський аеропорт приймає десятки літаків на день, та в день проведення важливого матчу потрібно буде прийняти до 100 літаків за годину. Щоб це організувати, їм потрібна допомога наших експертів», - зауважив шеф УЄФА.

За його словами, Союз вдвічі збільшить кількість своїх фахівців для допомоги Місцевим організаційним комітетам в обох приймаючих країнах.
Джерело: http://ukraine2012.gov.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.08.2010, 00:29
27.08.2010, 00:29
38235 0
fanat_kiev
Автор:
(fanat_kiev)
Статус:
Начинающий писатель (51 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Тулуза 1 : 3 Закончился
Чемпионат Украины Колос ЛНЗ - : - 13 мая 15:30
Заря Верес - : - 13 мая 18:00
Чемпионат Италии Лечче Удинезе - : - 13 мая 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть