Про гру ДК з норвежцями.

Темы:
Украинский футбол

Перший тайм.Якщо коротко, то це не гра,а жахіття якесь! Ніякої думки на полі від гравців,повна безвідповідальність за свої дії. У класних команд півзахисники практично не обрізаються ні на своїй половині поля,ні на чужій.Наш же Шапаренко ухитрився 4 рази обрізатися лише в 1-му таймі. Бущан як не вмів грати на виходах,-так і надалі не навчився.

Бойко в цьому відношенні також не кращий. А що найбільше мене вразило та і,мабуть, всіх,хто розуміється на футболі, дурість гравців на 14 хв.гри;-подаємо кутовий,розіграли і від штрафного майданчика суперника віддаємо пас своєму воротареві!!!??????? Що це було???? І не НЛО!.

Другий тайм: Що витворяє Бурда на 5хв??? Та за таке в нормальних командах виганяють з команди або садять в глибокий запас! Скажете,що це контрольні ігри? Як бувший тренер скажу вам,що якщо ти виходиш грати у футболці з емблемою рідного клубу,-то для тебе не має бути ні товариських,ні контрольних ігор. Всі ігри повинні бути ОФІЦІЙНИМИ !!! Так я виховував молоде покоління... Тепер ,напевно,так не виховують!Висновок,-зажерлися! Все влаштовує,харчування зарплата,проживання.і т.д Ганьба та й годі.

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3262 комментария)

Подписчиков: 7

2 комментария
Комментировать