Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

УЄФА знову перевіряє українські стадіони

2010-09-06 23:05 6-9 вересня 2010 року експертна комісія УЄФА на чолі з директором департаменту УЄФА зі стадіонів та ...

6-9 вересня 2010 року експертна комісія УЄФА на чолі з директором департаменту УЄФА зі стадіонів та безпеки Марком Тіммером відвідає Україну з черговим інспекційним візитом.

Під час візиту фахівці УЄФА та МОК ознайомляться з ходом виконання проектів стадіонів Києва та Львова у рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Експертна комісія проведе зустрічі з проектними командами НСК «Олімпійський» та Львівського стадіону, проаналізує хід виконання будівельних робіт на цих об’єктах, які на сьогодні є об’єктами першочергової уваги УЄФА, повідомляє прес-служба МОК.

За словами директора турніру Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, цей візит пройде напередодні засідання Наглядової ради УЄФА, яке відбудеться 21 вересня 2010 року в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні під головуванням президента УЄФА Мішеля Платіні, а висновки експертів зі стадіонів ввійдуть до звіту №21 зі стадіонів і стануть предметом обговорення.

«Україна не повинна знижувати темпи зведення інфраструктурних об’єктів загалом, і передусім стадіонів. Дуже важливо, щоб об’єкти були введені в експлуатацію влітку 2011 року, це дозволить провести попереднє тестування спортивних арен», - наголосив він.

Директор турніру також звернув увагу на те, що вже зараз потрібно готувати управлінський склад експлуатаційних команд, проводити підготовку та навчання персоналу.

Цього тижня також відбудеться візит делегації УЄФА на чолі з виконавчим директором з маркетингу і медіа-менеджменту УЄФА Філіпом Марграфом. Під час візиту фахівці проведуть зустрічі з українськими компаніями, які виявили бажання долучитися

Джерело: http://ukraine2012.gov.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.09.2010, 23:05
06.09.2010, 23:05
38963 0
fanat_kiev
Автор:
(fanat_kiev)
Статус:
Начинающий писатель (51 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть