Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шануймося, шановні вболівальники...

2022-09-21 21:47 ТОЧКИ ЗОРУ Шануймося... Матч національної збірної України в Глазго проти Шотландії, саме це прекрасне українське слово ... Шануймося, шановні вболівальники...

ТОЧКИ ЗОРУ

Шануймося... Матч національної збірної України в Глазго проти Шотландії, саме це прекрасне українське слово хотілося винести в заголовок.

На мій погляд, це саме той випадок, коли його величність Ф У Т Б О Л об'єднує людей. Чи треба докладно пояснювати, що таке для українців цей найпопулярніший у світі спорт.

Нам є, що згадати, є, ким пишатися. Не знаю, є аналоги у світі, коли, наприклад, команда одного клубу – у повному складі! - Виходила на поле у ​​футболках збірної країни?! Це було 47 років тому...

Київ, Центральний стадіон, 2 квітня 1975 року. 100 тисяч глядачів. Збірна СРСР (праворуч наліво) Віктор КОЛОТОВ (капітан команди), Євген РУДАКОВ, Михайло ФОМЕНКО, Анатолій КОНЬКОВ, Володимир ВЕРЕМЄЄВ, Олег БЛОХІН, Віктор МАТВІЄНКО, Леонід БУРЯК, Володимир ОНІЩЕНКО, Володимир ТРОШКІН, Володимир МУНТЯН.

І ще хочу нагадати про одну, на мій погляд, добру традицію, так званих "лихих дев'яностих". Був час, коли футболку з номером 12 було "віддано" вболівальникам київського "Динамо" та національної збірної України (саме тому, зауважу у дужках, дуже засмутився коли відносно нещодавно під 12-м номером у збірній грав П'ятов).

Гадаю, мені допоможе:

12-й ГРАВЕЦЬ БРАТІВ КАРАМАЗОВИХ...

На моєму ютуб-каналі, де викладав цю пісню братів Карамазових, мені сподобався один із коментарів, який наведу повністю:

Що цікаво, пісня не шедевр і далеко не є найбільш проробленою в репертуарі, але... В ній є те, чого бракує в російських піснях "Братьев Карамазовых" - самобутність та власна "родзинка". Якби вони пішли цим шляхом, то цілком можливо, стали б не гіршими за тих легенд "російського року", до яких марно тяглись, "граючи жанр".

Втім, зверніть увагу на рубрику – ТОЧКИ ЗОРУ! - не більше того...

Деві Аркадьєв,

21 вересня 2022 року,

Філадельфія.

х х х

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.09.2022, 21:47
21.09.2022, 21:47
409549 1 eugene01
Devi
Автор:
(Devi)
Статус:
Эксперт (7397 комментариев)
Подписчиков:
143
Медали:
Выбор редакции × 22
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Шахтер 1 : 3 Закончился
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть