Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Невже нас мають за дурнів?

2022-10-07 10:43 «…Мы все время находимся в пути, переезжаем между Львовом, Краковом и другими городами, поэтому у нас ...

«…Мы все время находимся в пути, переезжаем между Львовом, Краковом и другими городами, поэтому у нас нет возможности полностью сосредоточиться на подготовке. Но в такой сложной ситуации мы приложим все усилия, чтобы достичь положительных результатов.

Хорошо начали игру, демонстрировали неплохую технику и скорость, нам удавалось справиться с атаками соперника.

В следующих матчах нужно приложить максимальные усилия и сделать все возможное и невозможное, чтобы исправить турнирную ситуацию…»

  • Це слова пана Луческу після чергової поразки Динамо вчора , але вони нічим не відрізняються від попередніх . Все теж саме.

Можливо я дуже прискіпливий до гри Динамо, можливо , я не бачу того, що в дійсності відбувається. Все це можливо. Але , як я розумію, володар клубу, його заступники та журналісти, що годуються в клубі, бачать зовсім інше. Те ж саме, що каже головний тренер пан Луческу. Сумно, що погляди посадових осіб клубу повністю збігаються з дослідженнями академіка Івана Павлова , бо він стверджує, що для деяких осіб ( в оригіналі для руського розуму) факти, істина, реальність не указ.

Головне , вони вірять, в те, що вони самі вигадали, що в їх мізках. Тобто, вони живуть фантазіями. Здається, щось з моїми очами сталося, але ж перший погляд на таблицю , говорить, що ні, те що я бачу збігається з реальністю повністю… А в клубі насправді працюють шахраї та брехуни, бо як інакше можна саме таку назву ціх панів пояснити. Здається, що вони всіх вболівальників мають за повних дурнів, не розуміючи, що це товариство все давно зрозуміло, але природна скромність ще не дозволяє багатьом критично висловлюватись Але це поки сьогодні... Так далі не може бути!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.10.2022, 10:43
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 1 : 0   19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть