Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Знову про болюче

2022-11-22 07:20 Хто давно цій світ бачить пам’ятають стару фразу: Пастернака не читав, але я проти. Щось нагадує ...

Хто давно цій світ бачить пам’ятають стару фразу: Пастернака не читав, але я проти. Щось нагадує ситуацію в українському футболі сьогодні. Якась Сетанта спорт , підписавши контракт з АФУ на трансляцію матчів УПЛ таким чином, щоб Динамо, по перше, покарати за впертість за незгоду віддати права на трансляцію, та, по-друге, свою нікчемність демонструє, робить так, що дивитись футбол за участю киян можливо тільки якщо підписаний на цей канал.

В іншому разі можна слухати репортаж та уявляти гру обох команд зі слів Голубничого, бо саме його я слухав. А потім дивитися , що вболівальники у своїх постах висловили та пробувати зрозуміти, як саме грала команда то чому так багато різних думок. А ще дуже полюбляю слухати пана Луческу, бо іноді славетні гумористи не спроможні так розвеселити публіку , як це робить наш румун.

Слухаючі Голубничого я зрозумів, що кияни як грали до цього, так і далі грають. Бо один м’яч з Вересом це ніщо для команди Динамо,навіть, якщо він був, по словам Голубничого, супер голом, а коли рівненці у другому таймі ледь не зробили рахунок нічійним, стало зовсім моторошно, бо втрати Шахтаря нам на руку і якось навіть соромно не вигравати у команди такого рівня, як Верес. Все ж кияни виграли , але нерви зіпсували добре.

А коли почув Луческу після матчу , стало зрозуміло, чому так Динамо важко здобуває очки та перемоги. Саме ці слова тренера Динамо багато про що говорять. Всі вивчили киян, тому не дають грати так, як хоче пан Луческу. Але тоді слушне запитання - а навіщо в команді головний тренер, навіть тренерський штаб, що вони там роблять, бо як на мене, саме ці хлопці та дідусь повинні щось нове пропонувати щоб суперник був від цього здивований , як на менше, а , найкраще, нічого не міг зробити з Динамо. Тільки бачити голи у своїх воротах. А на тренуваннях удосконалювати ці задумки та нові ідеї, як то кажуть, до автоматизму награвати комбінації. Але бачу тільки кутовий за участю двох футболістів, можливо, вже треба ще одного або двох додати. Щоб точно налякати суперника. Якось сумно на це дивитись, бо це пустощі . А їх дуже багато в грі сучасного Динамо . Тому розумію чому Динамо так грає, та чому саме такі результати у таблиці. А деякі досі кажуть - винні футболісти в такий грі. А тренер все розуміє, він справжній професіонал. Ну ну…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.11.2022, 07:20
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10339 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть