Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чергова сумна нічия, або все по плану?

2022-11-26 18:26 Це вже починає дратувати , бо як можна команді Динамо такий результат мати з Металістом 1925 ...

Це вже починає дратувати , бо як можна команді Динамо такий результат мати з Металістом 1925 ? А коли дивлюсь та слухаю виступ пана Луческу після матчу стає весело. Бо навіть виступи гумористів не підвищують настрій, як цей румун. Головне, що кожного разу він озвучує нові проблеми, що не дозволили Динамо виграти.

То тренери суперників вивчили гру Динамо досконально, то як це було сьогодні, контроль м’яча у його команді занадто довгий. Здається, Луческу працює експертом та своє бачення футболу, як гри, озвучує глядачам. Але він головний тренер Динамо і повинен передбачати дії та тактику тренерів суперників, та готуватись до цього. Він вважає себе дуже професійним тренером , тому потрібні не пустопорожні балачки, а дії. Не треба балакати, на це тут на сайті багато бажаючих ,вони це краще зроблять, треба просто робити свою справу, як тренер. А, якщо він повністю себе вичерпав то здається є дуже просте рішення, як то кажуть, пенсія давно чекає дідуся. Гравці повинні грати так, як тренер їм запропонував та підготував для цього Все інше нікчемне виправдання результату, якого не вдалось досягнута та ще не перший раз. Невже футболісти Металісту 1925 кращі ніж динамівськи футболісти, не думаю, точніше розумію, що ні, але харків’янам вдалось досягти необхідного результату , бо тренер команди давно зрозумів як буде грати команда Луческу , та ми мали змогу побачити це. Очі не брешуть, бо вони справжню реальність відтворюють, не те що слова …

Гравці можуть грати як завгодно погано, але вони , по- перше, вибігли на поле не за власним бажанням. Заміни теж роблять на самостійно. По-друге, футболісти грають, як тренер навчив їх, тому винний за результат завжди тренер і це абсолютно слушно. Як він робить щоб команда завжди перемагала, вболівальника не повинно турбувати. Нехай, галасує на них, б “є по потилиці або по пиці, можливо по голові гладить кожного другого,цілує, обіймає, а то до опери або кіно команду водить, можливо горілку п’є – це тільки його справа. Головне щоб був результат.

А сьогодні результат у пана Луческу в Динамо поганенький, якщо, не дуже поганий, я ще нічого про саму гру не кажу, бо головне результат, а все інше потім. Коли команда на вищих щаблях таблиці, можна про гру поговорити, а сьогодні тільки вболівальники Дніпра-1 та Шахтаря на це здатні… прихильникам Динамо треба позаздріти цім командам та їх вболівальникам. Одинадцять футболістів- ще не команда, не думаю, що треба роз’яснювати чому, ось тому ми і бачимо що Луческу не здатен в Динамо зробити щось гарне, щоб прихильник і знову пишались досягненнями клубу з літерою Д . Навіть 11 Месі або Рональду нічого не досягнуть з цім тренером і це мені давно зрозуміло, бо за весь час Луческу ніколи не бачив особистих помилок, йому хтось завжди заважав починаючи з суддів і до Федерації. А це погана якість не тільки тренера, а як і чоловіка. Хто ще це не розуміє, чекайте… життя довге .

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.11.2022, 18:26
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть